enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

İstanbullular dikkat! Valilik, Fırtına Uyarısı Yaptı – Bu Saat Aralıklarına Özellikle Dikkat!

Meteoroloji, son hava tahmini raporunda sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların dikkatli olmalarını hatırlattı. İstanbul Valiliği ise fırtına riskine karşı vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı.

İstanbullular dikkat! Valilik, Fırtına Uyarısı Yaptı – Bu Saat Aralıklarına Özellikle Dikkat!
10 Eylül 2023 12:08
A+
A-

Karadeniz sahilinde tezgahlar, hamsinin bolluğuyla coşkuyla şenlendi.

Meteoroloji verilerine göre, ülkemizin birçok bölgesinde bulutlu bir hava beklenirken, Güney Ege, Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Sinop, Artvin, Ağrı, Van ve Hakkari çevresi ile Şırnak’ın doğusunda yerel olarak sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanaklar görülecek. Özellikle Muğla ve Aydın’ın iç bölgeleri, Denizli, Antalya’nın batısı, Burdur, Rize ve Artvin çevresinde yağışların aralıklarla şiddetli olabileceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL İÇİN FIRTINA UYARISI

İstanbul Valiliği tarafından yapılan duyuruya göre, Marmara Denizi’nde rüzgarın bugün (10 Eylül 2023 Pazar) öğle saatlerinden sonra fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın, Pazar günü gece saatlerine kadar etkili olması öngörülüyor. Vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları önemle vurgulanmaktadır.

10 ŞEHİR İÇİN SARI VE TURUNCU KODLU UYARI

Ayrıca, Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Aydın, Muğla, Denizli, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar, Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş için “sarı” kodlu uyarıda bulunurken, Rize ile Artvin için ise “turuncu” kodlu uyarıda bulundu. Bu bölgelerde yaşayan vatandaşlardan sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olmaları isteniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.