enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

İstanbul’da Su Böreği İkramlarınız Çok Konuşulacak

Börekler arasındaki ayrıcalığını koruyan su böreği, özel tekniklerle üretilir. Haşlanan yufkalar ve iç malzeme ile beraber hazırlanan ürün, fırında, yumurtalı üst kısmıyla pişer.

İstanbul’da Su Böreği İkramlarınız Çok Konuşulacak
8 Ekim 2024 11:06 | Son Güncellenme: 7 Ekim 2024 15:08
A+
A-

Su böreği geleneksel olarak uzun yıllardan beri devam eden bir tada işaret eder. Hamur ve iç malzeme özellikleriyle tepsi su böreği alarak, yüksek enerjili bu ürünü doyasıya tüketebilirsiniz. Özellikle enerji harcayacağınız dönemlerde su böreği gereken tüm enerjinizi kolayca sağlayacaktır.

Tepsi Su Böreği

İkram etmek ve satmak üzere aldığınız su börekleri, kendi çeşitliliği sayesinde, yeniden yemek isteyeceğiniz ürünlerdir. Kaşarlı tepsi su böreği sade olarak tüketilebileceği gibi daha farklı karışımlarla de alınabilir. Örneğin kıyma, kavurma, pastırma, ıspanak, mantar ve kaşar kombini ile etkileyici bir su böreği iç sonucu almış olursunuz.

Tepsi Su Böreğinin Özellikleri

Börekler arasındaki ayrıcalığını koruyan su böreği, özel tekniklerle üretilir. Haşlanan yufkalar ve iç malzeme ile beraber hazırlanan ürün, fırında, yumurtalı üst kısmıyla pişer. Su böreği tepsisi genellikle dikdörtgen gibi şekle sahiptir.

Su böreği, yağlı bir hamur ürünü olup, sınırlı sayıda yenmesi gerekmektedir. Bir kişi tek öğünde çok fazla tepsi su böreği yerse, kilo artışı vs. sorunları da baş gösterecektir. Diğer yandan bir kare olarak tüketmeniz, lezzetli ve eşsiz bir börek yeme hissi verir. Bu his çok nadiren görülmektedir.

Tepsi Börek Nedir?

Pişirildiği alan nedeniyle bu şekilde tanımlanan tepsi böreği, içerik bakımından standart değildir. Tepside pişen, su, Adana böreği seçenekleri olan tepsi börek lezzetli olmalarıyla bilinir. Tepside pişirilmeleri, satış ve lezzet etkisi bakımından değerlendirilmelidir. Çünkü eşit dağılım sağlayan tepsi sayesinde börek içi her kısımda eşit dağılacaktır.

Yüksek sıcaklık tepside her yere eşit şekilde dağılır. Eşit şekilde kızaran tepsi börekleri, satışa da hazır hale gelecektir. Yeniden satacağınız tepsi börek alternatifine göre sorunsuz bir sunum olanağı elde etmiş olursunuz. Sunumu yapacağınız yere göre böreklere eklemeler de yapabilirsiniz.

İstanbul’un En İyi Börekçisi

Bal Börek Baklava’nın firma özelliklerine değinmek gerekirse, Bahçelievler merkezli bir firmadır. Üretim tesisleri burada gerçekleşmekte ve yeni tatlar konusunda merak uyandırmaktadır.

Akışkan, yağlı su börekleri ve şerbete doyacağınız birbirinden etkileyici baklava çeşitlerini tek bir yerde bulabilirsiniz. Bal Börek Baklava, en iyi tepsi börek alternatiflerini sunar. İstanbul’da her iki yakada yer alan belirli ilçeler üzerinden siparişleri hazırlatabilirsiniz.

Tepsi Börek Fiyatları

Tepside börek siparişi vermeden önce fiyat araştırması yapıyor olabilirsiniz. Böreklerdeki fiyatları çeşitli piyasa faktörleri belirleyebiliyor. Bu nedenle talepler ve üretim özellikleri fiyatlarda daha net sonuç verecektir.

Tepsi Baklavalar

Bayramları tamamlayan baklavalar, şerbetli bir tatlı olmasıyla farklı zamanlarda da talep görüyor. Kutlamalarda, ikramlık dağıtıldığı zaman tepsi baklava alarak keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Tepsi dolusu baklavanın içerisindeki çok sayıda ürün sayısı, kalabalık bir gruba yetecek düzeydedir.

Çeşitleri bakımından değerlendirmek gerekirse, cevizli ve fıstıklı olanlardan alabilirsiniz. Her ikisi de hızlı şekilde şerbetlenir ve tepsi baklava ayrıcalığını hissedersiniz. Her ne kadar ayrıcalıklı olsa da tepsi baklavaları tek seferde çok tüketmemeye de özen gösteriniz.  Dağıtım ve satış esnasında da bu sağlıklı öneriyi diğer kişilere yapabilirsiniz.

Tepsi Baklava Fiyatları İstanbul

Tepsi olarak alacağınız baklavaları satmak gelir kaynağı olabileceği için birçok kişinin mesleği haline gelmiştir. Bunun yanında tepsi baklavanın abartılı olmayan fiyatları, çok sayıda kişinin de ortaklaşa alabileceği bir ürün anlamı kazanır. Bir ziyarette, ilk kez gidilen yerlerde baklava ikramı kalabalıklara yapılacaktır.

Baklavaları tepsiler halinde yeniden satışa hazırlarken, yanına eklemeler yapılması işletmenize fark katacaktır. Konseptinize göre tepsi baklava servisinde yenilikler de getirebilirsiniz. Örneğin yaygın kullanım dondurma, çay, kaymak vs. ile ikramlar şeklindedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.