enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonulu Genç İşadamı Ogün Akgün İstanbul’da Rahmeti Rahmana Kavuştu

Kastamonulu işadamı Ogün Akgün geçirdiği kalp krizi nedeniyle genç yaşta vefat etti. İş dünyası ve aile çevresinde sevilip sayılan Ogün Akgün 51 Yaşında idi.

Kastamonulu Genç İşadamı Ogün Akgün İstanbul’da Rahmeti Rahmana Kavuştu
7 Ekim 2024 22:34 | Son Güncellenme: 8 Ekim 2024 11:49
A+
A-

Uzun yıllardır Güngören Merkez’de tekstil sektöründe faaliyet gösteren Genç Tekstil firmasının kurucusu Ogün Akgün geçirdiği kalp krizinden sonra kaldırıldığı Bağcılar Devlet Hastanesinde vefat etti. Güngören Fetih Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Güngören’deki aile kabristanlığında hakka tevdi edildi.

Genç İşadamı Ogün Akgün Kimdir?

   Ogün Akgün; 19 Mart 1973 tarihinde İstanbul’da doğdu. Aslen Kastamonu Taşköprü Kirazcık köyü Dereköy mahallesinden rahmetli Sancak ve Hanife Akgün’ün torunu, Selattin, Ayfer, Gülbahar, Cemile, Nazik, Mülüse, Gülşen ve Fehmi Akgün’ün yeğeni, Zeki ve Fatma Akgün’ün oğludur. Muzaffer’in kardeşi, Aydın, Ayhan, Serkan ve Sema’ın ise ağabeyi Ogün Akgün, İstanbul Güngören’de doğup büyüdü ve iş dünyasına da Güngören’de atıldı.

Ogün Akgün, çocukluk ve gençliğinde amatör kulüplerde futbol oynamıştır.

Uzun yıllardır Tekstil işleriyle uğraşan ve Genç Tekstili kuran Ogün Akgün, Burcu Akgün (Toktaş) ile evli ve Aslıhan isminde kızı, Batuhan ve Ömer isminde iki erkek çocuğu olmak üzere 3 çocuk babasıydı. 3 Hafta önce oğlu Batuhan’ı askere götürüp teslim eden Ogün Akgün, oğlunun tezkeresini göremeden genç yaşta vefat etmesi üzüntüyü derinleştirdi.

Çocuk yaşta annesi Fatma Akgün’ü trafik kazasında kaybeden Ogün Akgün, 2005 yılında da babası Zeki Akgün’ü kaybetmişti.

37 Haber ailesi ve Kastamonu Haber ekibi olarak Ogün Akgüne Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar dileriz.

        HEPİMİZ ÖLECEK YAŞTAYIZ!

Zeki Dayımın oğlu Ogün kardeşim geçirdiği kalp krizi nedeniyle genç yaşta rahmeti rahmana kavuştu. Ölümün yaşının olmadığını bize hatırlatarak vefat etti. Ogün ile aynı yaştaydık ve aynı zamanlarda evlendik. İstanbul’a ilk geldiğim yıllarda futbol oynardı ve sık sık seyretmeye giderdim.

Elbette hepimiz ölecek yaştayız. Ölümün nasıl ve ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. Ogün, çocuk yaşlarda annesini Kayseri yolunda trafik kazasında kaybetmişti. Hatırladığım kadarıyla 1986 veya 87 yılıydı. Ben o zamanlar Taşköprü İHL’sinde yatılıydım, annem babam İstanbul’a cenazeye gitmişler ben epey zaman sonra köye gidince duymuştum.

Babası Zeki dayım sert mizaçlı bir kişilikti. Çocukken çok korkardık. Hatta Zeki dayına şikayet ederim diye korkuturlardı da. Daha sonraları hem Siyaseten hem de Fenerbahçe Galatasaray rekabetini yaşatırdık. Zeki dayım tuğla fabrikasından emekli olduktan sonra seyyar arabada köfte ekmek yapar satardı. O köfte ekmeğin tadını hiç bir yerde bulamıyorum ve bulamadım. Zeki dayım da 2005 yılında 60 yaşlarında vefat etti. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Ogün ile akran olmamızdan mı bilemiyorum ölümü çok ama çok üzdü. Özellikle oğlunun askerde olması ve terhisine sadece 10 gün kala olması üzüntümüzü daha da katladı. Tabi her ölüm bir mesaj aslında. Bu mesajları almamız gerekiyor. Hepimiz inanıyoruz ki; “Allah’tan geldik ve mutlaka Allah’a döneceğiz.” Allah hepimize hayırlı ölümler nasip etsin.

Bu vesile ile Ogün kardeşime Allah’tan rahmet, ailesine, ailemize ve tüm sevenlerine sabırlar ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. Ruhu için elfatiha

                                                                               Ertuğrul Köse

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.