enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

İHL Kuzeninin Gözünden Ertuğrul Köse Kimdir ve Nasıl Biridir?

15 Mayıs 1973 yılında Kastamonu Taşköprü ilçesi Hocaköyünde doğmuştur.
Ertuğrul Köse; İlk ve orta okulu Kastamonu Taşköprü de İmam Hatip lisesinde bitirmiş daha sonra İstanbul’a gelmiş eğitimini burada tamamlayarak çalışma hayatına başlamıştır.

İHL Kuzeninin Gözünden Ertuğrul Köse Kimdir ve Nasıl Biridir?
15 Mayıs 2022 17:58 | Son Güncellenme: 15 Mayıs 2022 19:33
A+
A-

Bir müddet amcasında, sonra teyzesine sonrada abisi ile yaşayan Ertuğrul Köse hep hayat dolu ve girişken birisi olmuştur. Refah Partisi ile siyasi hayatına başlayan ve Askerden sonra ilk iş hayatına Ülker’de başlayan ve şuanda Milli gazete Reklam müdürlüğünü yapıyor.

Kastamonu’ya özel 37 Haberde yazılar yazan Ertuğrul Köse evli 3 çocuk babasıdır.

Hayatında her zaman İslam’ı düstur edinmiş, Milli Görüş çizgisinden hiç ayrılmamış ve herkesin yardımına koşan çevresindeki herkesin sevgisini kazanmış birçok başarılı işe imza atmış, iyi bir İnsan iyi bir müslüman iyi bir gazeteci, iyi bir arkadaş ve iyi bir babadır Ertuğrul Köse..

Saadet Partisinden Kastamonu milletvekili ve Taşköprü Belediye başkan adaylığı da yapan Ertuğrul Köse Başakşehir Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesinde Okul aile birliği başkanlığı yaptığı dönemde beni de İmam Hatip Lisesine ve Önder Camiasına kazandırmış olmasından dolayı her daim büyük memnuniyet duymuşumdur.

Koronadan dolayı vefat eden Gülay Annem için yazdıklarını unutamıyorum. Yazının üstüne  tıklayarak okuyabilirsiniz.

Her daim rol model almaya çalıştığım ve sürekli istişareler yaptığım değerli abim yolun bahtın açık olsun. Hayatın başarılılarla ve zaferlerle dolu olsun inşallah. Allah ufkunu genişletsin ve kalemini kuvvet versin.

Doğum günün kutlu olsun İyki VARSIN 👍🏻 yolun bahtın açık zaferlerle dolu olsun Allah ufkunu genişletsin kalemini kuvvet versin. Amin

Kuzeni Ahmet Köse

Yorumlar
  1. Tuğba Önder dedi ki:

    Allah razı olsun Ahmet kardeşim çok güzel yazmışsın. Rabb’im birliğinizi ve yolunuzu ayırmasın inşallah. Geleceğin gençlerine ışık olmak için daima el ele gönül gönüle bu yolda devam inşallah.

  2. Yonca dedi ki:

    Bende seninle gurur duyarım ahmetcim, seninde yolun bahtım acik olsun. Kuzenine sagılıklı başarılı yıllar diliyorum..

  3. Abdulkerim dedi ki:

    Allah razı olsun Ahmet abim çok güzel kaleme almışsın. Rabbim geleceğin bilim adamlarına bir yol göstericisi olma yolunda illerlemende yardımcı olsun.

  4. İlknur Baş dedi ki:

    Ahmetcim Ertuğrul abinin ve senin kalemine sağlık Allah faydalı bilgiler ile insanlığa hizmet etmenizi nasib etsin yolunuz açık olsun .Anneciğine ve tüm geçmişlerimize Allah rahmet eylesin

  5. Ertuğrul Köse dedi ki:

    Ahmet kardeşim! Öncelikle doğum günümü hatırlayıp eve gelip ziyaret etmenden dolayı ( Her ne kadar elin boş gelsede) çok teşekkür ederim. Her zamanki heyecanın, mücadeleci yapın, azmin ve samimiyetin hiç bir zaman eksilmesin. Hakkımda yazdıkların içinde haseten teşekkür ederim. Mevlam yardımcın olsun. Allah (c.c) Annene de rahmeti ile muamele buyursun ve mekanını cennet eylesin. Mevlam ömür verdiği müddetçe her zaman yanında olmaya ve seni “GÖZETLEMEYE” devam edeceğim inşallah. Allah yar ve yardımcın olsun. Yorum yapan iyi dileklerini sunan tüm kardeşlerime de teşekkür eder sağlık, sıhhat, huzur ve mutluluk içinde uzun ömürler ve başarılar dilerim.

  6. Ayşe taşkın dedi ki:

    Çok güzel bir biyografi yazısı ve tebrik mesajı olmuş Ahmet. maşallah Ertuğrul beye hayran kaldık. Yolun bahtın açık olsun Ahmet 😊

  7. Sümeyye dedi ki:

    Kalemine, yüreğine sağlık Ahmetcan, senin ve kuzeninin ömrü bereketli olsun. 🌺

  8. Görkem sever dedi ki:

    Kalemine sağlık bu yazın ile de herkese örnek olursun inşallah yolun açık olsun

  9. Elif Kmrc dedi ki:

    Canım kardeşim eline yüreğine sağlık çok güzel anlatmışsın abimi (az bilemi olmuş abi ne dersin)☺️ Rabbim her daim iyilerle karşılaştırsın yolun bahtın hep açık olsun Yengemin mekanı cennet olsun
    Çok sevgili Peygamberimize de komşu eylesin Rabbim
    emeği bende ćok bilirsin nedesem az Rabbim bizlere hayırlı ömürler versin ki bizde onun gibi tatlı dilli ve imanlı olalım Allah’a emanet yüreği güzel kardeşim…