enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonuspor Takım Kaptanı ile Çalışmalara Başladı

Bu sezon 2.Lig haklarını dondurarak lige katılım sağlamayan GMG Kastamonuspor’da kaptan Faruk Öcal koordinesinde gerçekleştirilen antrenmanlarla sözleşmesi devam eden futbolcular yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Kastamonuspor Takım Kaptanı ile Çalışmalara Başladı
15 Mayıs 2022 13:30 | Son Güncellenme: 15 Mayıs 2022 13:31
A+
A-

Takım kaptanı Faruk Öcal’ın koordinesinde gerçekleştirilen antrenmanda kiradan dönen Mücahid Çirişoğlu, Hazar Daşçı ve Eren Evin’in yanı sıra Mustafa Alptekin Çaylı, Uğur Kenet, Yiğitcan Eyüpoğlu, Emre Keşkek, Can Yıldız, Canpolat Sarıdemir, Mert Çamcı, Ali Emre Bekiroğlu, Batuhan Özma ve Yiğit Yalçın yer aldı.

Kırmızı-siyahlı futbolcular yeni sezon yol haritası belirlenene kadar antrenmanlarını sürdürecek.

KAPTAN FARUK ÖCAL: “KAMPA KADAR HAZIR OLMAK ISTIYORUZ”

GMG Kastamonuspor ile sözleşmesi bulunan futbolcularla birlikte antrenmanlara başladıklarını söyleyen takım kaptanı Faruk Öcal, “11 Ağustos’ta yaşanan sel felaketinden dolayı lig hakkımız 1 sezon dondurulmuştu. Bizde Kastamonusporlu futbolcular olarak kampa hazır bir şekilde gidebilmek için antrenmanlara başladık” dedi.

GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün ve Kulüp Başkanı Enes Ege Aygün’ün talimatları doğrultusunda çalışmalar yürüttüklerinin altını çizen Faruk Öcal, “Biz futbolcular olarak elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Takım kaptanı olarak bende sorumluluklarımın bilincinde olarak takım arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Şimdilik günde bir antrenman ile hazırlıklarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Kastamonuspor’un güçlü bir şekilde lige katılmasını umduklarını dile getiren Kaptan Faruk Öcal, “Biz Kastamonuspor’un önümüzde ki sezona daha hazır ve daha iddialı bir şekilde gireceğine inanıyoruz. Bu süreçte ilimizin siyasilerinin, bürokratlarının ve iş adamlarının onursal başkanımız Cengiz Aygün ve kulüp başkanımız Enes Ege Aygün’e destek vereceklerini ve Kastamonu’ya yakışır bir takım ortaya çıkacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.