enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU BEYİN AİLECEK DAVETLİSİYDİK

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU BEYİN AİLECEK DAVETLİSİYDİK
13 Aralık 2019 17:29 | Son Güncellenme: 17 Kasım 2021 12:06
A+
A-

Seçimlerden önce evimizde iftar davetimize icabet eden sayın Ekrem İmamoğlu İstanbul büyükşehir belediye başkanı olunca bizim aileyi unutmadı.

Ailecek Avrasya Gösteri merkezindeki makamına davet eden ve gayet samimi bir ortamda geçen ziyarete oğlum Tayyip Erdoğan ve sayın İmamoğlu’nun sporcu kızlarım dediği Tekwando da siyah kuşağı bulunan Milli sporcu olmak için mücadele eden ikiz kızlarım Senanur ve Yağmur da katıldı. Başkan imamoğlu kızlara en kısa zamanda okullarına ziyaret sözü de verdi.

Sayın başkan Ekrem İmamoğlu’na yöresel ürünlerimizden Taşköprü Sarımsağı, Taşköprü Gül reçeli, Kastamonu Pastırması ve Çekme helva ile annemin yaptığı tarhanayı takdim ettik. Nazik daveti kabulü, ilgi ve alakası için haseten teşekkür ediyoruz. Bu kadar yoğun gündeme ve programına rağmen bizi unutmaması hatta davet etmekte geç bile kaldık diye özür dilemesi ailecek bizi çok duygulandırdı.

Şunu da samimiyetle ifade edeyim seçimden önce evimize gelen Ekrem İmamoğlu ile başkan İmamoğlu arasında bir fark göremedik. Bu da şunu gösteriyor ki dedesinin tavsiyesi “Makamın yükseldikçe boynun bükülsün” tavsiyesini hayatına şiar edinmiş. Hatta eve tekrar ziyarete geleceğini de belirtti.

Bu vesile ile sayın Ekrem İmamoğlu başkanın evimize gelmesine vesile olan hemşehrimiz aile dostumuz Muhittin Tığlı ve saygıdeğer eşi Emel ablaya ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mevlam her daim rızasına uygun hizmetler yapmayı nasip etsin ve sağlık sıhhat versin.

EKREM BAŞKAN SÖZ VERDİĞİ GİBİ

Geçen hafta gerçekleştirdiğimiz iadeyi ziyarette çocukların okuluna ziyaret sözü veren sayın başkan Ekrem İmamoğlu bugün Silivri Kız Anadolu İmam hatip lisesini ziyaret ederek sözünü yerine getirdi ve çocukları kendi deyimiyle sporcu ikiz kızları çok sevindirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.