enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor İlk yarının son maçı için Kırşehir’de

GMG Kastamonuspor, Tff 2.lig 19 ve ilk yarının son maçı için Pazar günü Kırşehirspor ile karşılaşmak üzere Kırşehir’e gitti.

GMG Kastamonuspor İlk yarının son maçı için Kırşehir’de
17 Aralık 2022 09:05 | Son Güncellenme: 17 Aralık 2022 09:07
A+
A-

Kastamonu Haber

Geçen hafta lider Kocaelispor’a karşı şansız bir şekilde kaybeden ama oynadığı oyun ve verdiği mücadeleyle takdir toplayan GMG Kastamonuspor ligin son maçını kazanarak geçen haftayı telafi edip yaraları sarmak istiyor.

GMG Kastamonuspor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 19.Hafta mücadelesinde Pazar günü saat 14.00’te Kırşehir Ahi Stadyumu’nda Kırşehir FSK ile karşılaşacak. Temsilcimize başarılar diliyoruz.

İKİ FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILDI

GMG Kastamonusporda ligin son haftası çok hareketli geçti. Önce iki futbolcu Mehmet Bektaş ve Yakup Yiğit arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildiği açıklandı. Daha sonra Onursal başkan Cengiz Aygün ve Teknik Direktör Ümit Karan önemli açıklamalar yaptılar ve ligin ikinci yarısı için transfer ve başarı sözü verdiler.

İşte o açıklamalardan satır başları…

CENGİZ AYGÜN: TAKIM OLARAK PLAYOFF’A KALMAK İSTİYORUZ

Kastamonu İsmail Dikmenli Tesislerimizde düzenlenen basın toplantısında konuşan Onursal Başkan Cengiz Aygün: “Teknik heyetin raporları doğrultusunda transferlerimizi yürüteceğiz. Birçok isim var. İnşallah ikinci devre güzel bir şekilde devam edip, imkansız gibi gözüken Play-Off’u zorlamaya çalışacağız. Kastamonulu hemşehrilerimden maçları izlemelerini, tribüne gelmelerini ve takımlarını desteklemelerini istiyorum” dedi.

ÜMİT KARAN: GELECEĞİ PLANLIYORUZ BAŞARACAĞIZ!

Ekip okarak Kastamonu’dan memnun olduklarını da belirten GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Ümit Karan;
“Biz hoca olarak şehirden memnunuz, oyuncular gayet iyi çalışıyor ve çok istekliler. İyi bir ikinci yarı bizi bekliyor. Alacağımız oyuncularla iyi bir takım olacağımızı düşünüyoruz.

KARAN: KASTAMONUNUN ASKERE İHTİYACI VAR!

Kastamonu’nun hak ettiği, hedeflediği yerlere geleceğine inanıyoruz. Onun için transferleri özellikle bir buçuk yıllık düşünüyoruz. Belki bazı oyuncular sadece 6 aylık olabilir ama genelde ortalama 1 buçuk yıllık anlaşma yapmayı bu 1,5 yılın başarı planını yapıyoruz. Birkaç tane görüştüğümüz oyuncu var. Daha genç, daha dinamik… Bizim tecrübeli oyuncularımız var. Askere ihtiyacımız var. Savaşa giderken askersiz gidemiyoruz. Asker yaratmaya çalışacağız. İş bitirecek oyuncularımız var, onlar da destek oyuncularımız olacak. Değişim olacak.”

“ÖZELLİKLE SON 4-5 HAFTADA ÖNEMLİ İŞLER YAPTIK”

“Zamanın ne kadar çabuk geçtiğinin farkındayız. Özellikle son 4-5 haftada önemli işler yaptık. Takım halinde iyi savunma ve zaman zaman hücum noktasında. Fakat eksiklerimiz vardı. Eksiklerimiz tamamlamaya çalışıyoruz. 10 günde biraz daha yaş ortalaması küçüldü. Biraz daha dinamik, daha canlı, daha istekli oldu arkadaşlarımız” diyerek taraftara önemli mesajlar verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.