enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor 3 Puan İçin Fethiye Deplasmanında

TFF 2.Lig kırmızı grupta  geçtiğimiz hafta Pazarsporu 2-0 yenerek moral bulan Kastamonuspor bugün Fethiyespor deplasmanına çıkıyor.

GMG Kastamonuspor 3 Puan İçin Fethiye Deplasmanında
11 Mart 2023 08:53 | Son Güncellenme: 11 Mart 2023 14:34
A+
A-

GMG Kastamonuspor Fethiyespor arasındaki karşılaşma Fethiye şehir stadın da saat 14:00’da oynanacak ve karşılaşmayı Van bölgesi B klasmanı hakemlerinden Serkan Pınar’ın yönetecek. Yardımcılıklarını ise Levent Yeşilyurt ve Ali Çakır yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Ömer Faruk Gültekin.

TFF 2.Lig kırmızı grupta mücadele eden iki takımdan Fethiyespor 27 puanla 12.sırada bulunurken, GMG Kastamonuspor 26 puanla 15.nci sırada bulunuyor.

İŞTE MUHTEMEL 11’LER

Teknik Direktör Levent Eriş idaresindeki GMG Kastamonuspor karşılaşmaya, Eray Birniçan, A. Furkan Özcan, Berkan Burak Turan, Abdulaziz Solmaz, Ergin Keleş, Ercan Yazıcı, Seçkin Getbay, Burak Çalık, Yusuf Talum, Emre Can Coşkun, Bertu Alican Özyürek 11’i ile çıkması bekleniyor.

ESKİ FUTBOLCUMUZ BERKAY SAMANCI ŞİMDİ RAKİP TAKIMDA

Fethiyespor’un ise maça; Enes Fidayeo, Onur Taha Takır, Rıdvan Türker, Doğan Can Kılıç, Sezer Özmen, Berkay Samancı, Azat Filiz, Umut Sönmez, Selim Can Temel, Selçuk Alibaz ve Murat Yılmaz 11’i ile çıkması bekleniyor.

Yorumlar
  1. Anonim dedi ki:

    Slm canlı yayın var ama izleyemiyorum