enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Gazeteci Hemşehrimiz Fatih Tekeci Kimdir (Hangi İlçemizdendir?)

Fatih Tekeci; Mesleğe ilk olarak 2009’da Kastamonu Gazetesi’nde stajyer olarak başlayan ve aynı dönemde Taşköprü Haber için de köşe yazıları yazdı. Taşköprü Haber Genel Koordinatörü ve İhlas Haber Ajansı Muhabiri Akif Doğan ile birlikte 16 yıl aradan sonra Taşköprü’de gazete çıkardı.

Gazeteci Hemşehrimiz Fatih Tekeci Kimdir (Hangi İlçemizdendir?)
5 Şubat 2022 11:22 | Son Güncellenme: 5 Şubat 2022 11:49
A+
A-

Kastamonu Ünlüler

Gazeteci Hemşehrimiz Fatih Tekeci kimdir? Hangi ilçemizdendir? Mesleğe nerede ve nasıl başlamıştır? Hürriyet Gazetesi Ankara Yaz işleri Müdürü olan Hemşehrimiz Fatih Tekeci hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık…

Hürriyet Ankara bürosunda 2011’den beri çeşitli kademelerde görev alan Fatih Tekeci aynı zamanda gazetede ‘Burada Okur Yazar’ adlı okur köşesini de kaleme alıyor.

1985 yılında Kastamonu Taşköprü ilçesinde doğdu. Taşköprü Dereköy’den. Lise eğitimini Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesinde tamamladı. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu.

Mesleğe ilk olarak 2009’da Kastamonu Gazetesi’nde stajyer olarak başlayan ve aynı dönemde Taşköprü Haber için de köşe yazıları yazdı. Taşköprü Haber Genel Koordinatörü ve İhlas Haber Ajansı Muhabiri Akif Doğan ile birlikte 16 yıl aradan sonra Taşköprü’de gazete çıkardı.

Askerlik görevinin ardından 2010’da Hürriyet Ankara’da stajyer olarak göreve başladı, ilk kadrosunu Doğan Haber Ajansı’nın Antalya Bürosu’nda aldı. 2011’de muhabir olarak başladığı Hürriyet Ankara bürosunda 2013’ten itibaren editör olarak devam etti.

Gazetecilik mesleğinin yanı sıra 2016 ve 2017 yıllarında TRT Ankara Radyosu’nda sabah programı da sunan Tekeci Hürriyet Ankara Yazı işleri Müdürü olarak görevini sürdürüyor. Dilek Aydın Tekeci ile evlidir.

Fatih Tekeci, Mesleğe Başladığı “Kastamonu” Gazetesini Unutamıyor

Mesleğe Kastamonu Gazetesinde başlayan hemşehrimiz Fatih Tekeci Kastamonu gazetesinin 47.nci kuruluş yıldönümünde şu duygularını paylaştı.

Gazetecilik, bisiklet binmek gibi…
Habire dengede duracak, bi yandan pedal basacaksın.
Bu meslekte Kastamonu Gazetesi, benim 4 tekerim oldu.
Seleye ilk orada oturdum.
Acemiliği ilk orada attım.
“Ayağı yere basan haber için kafana illa kask takacaksın”, orada öğrendim.

Yorumlar
  1. Adem calis dedi ki:

    Hemserimiz iftiar ediyorum ayrica taskoprulu olunca iftiarimi’zi katmerliyor kendisine basarilar diyorum erturul kose baskana tesekur ediyorum bizim kiymerli hemsererimizi
    tanitiyor bizlerde onun sayesinde kendi degerlerimizi tanima firsati buluyoruz kastamonu daskopru pirahmetli pirder baskani adem
    Calis asrin temsilsici

  2. Caner dedi ki:

    Hemşehrimize başarılar dilerim. İlimizi ve ilçemizi hiç bir zaman unutmayan gazeteci kardeşimize sağlık, sıhhat ve uzun ömürler dileriz.