enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Galatasaray Avrupa’da Çok Farklı 4-2

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 5. haftasında Fransa’nın Olimpik Marsilya takımını konuk eden Galatasaray, sahadan 4-2’lik galibiyet ile liderliğini sürdürdü.

Galatasaray Avrupa’da Çok Farklı 4-2
25 Kasım 2021 22:58
A+
A-

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımının Spor Toto Süper Lig’in 13’üncü haftasında oynadığı Fenerbahçe karşılaşmasının ilk 11’ine göre 2 değişikliğe giderek başladı Marsilya maçına.

Tecrübeli teknik adam, Halil Dervişoğlu yerine Mbaye Diagne’ye görev verirken, Olimpiu Morutan yerine ise Taylan Antalyalı’yı sahaya sürdü. Sarı kırmızılı takım, Marsilya karşısında sahaya şu ilk 11 ile çıktı: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Feghouli, Cicaldau, Kerem Aktürkoğlu, Diagne.

Olimpik Marsilya ise karşılaşmada Pau Lopez, Duje Caleta-Car, William Saliba, Luan Peres, Matteo Guendouzi, Boubacar Kamara, Pape Gueye, Gerson, Pol Lirola, Bamba Dieng ve Arkadiusz Milik 11’i ile mücadele etti.

Galatasaray bu galibiyetle puanını 11’e yükselterek E grubunda  namağlup bir şekilde liderliğini sürdürdü.

Galatasaray Avrupa’da Çok Farklı 4-2

Galatasaray Avrupa’da Çok Farklı 4-2

Lazio Farklı Kazandı

UEFA Avrupa Ligi E Grubunun diğer maçında Lazio, deplasmanda Lokomotiv Moskova’yı 3-0 mağlup ederek Galatasaray’ın ardından 2. sırada yer aldı ve bir üst turu garantiledi.

56′ Immobile (pen.)
63′ Immobile (pen.)
87′ Pedro

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.