enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Fuzulev Genel Müdür Yardımcısı Aydın Özkan Kimdir?

1975 yılında Kastamonu’nun Seydiler ilçesinde dünyaya geldi. Anne ev hanımı babam marangozluk yapan küçük bir esnaftı. İlkokulu Seydiler ilçesine bağlı Mancılık köyü Şahbat Mahallesi ilkokulunda bitiren Özkan, Orta ve Lise tahsilini Babasının mesleğinden dolayı yaşadığı Taşköprü İmam Hatip Lisesinde tamamladı.

Fuzulev Genel Müdür Yardımcısı Aydın Özkan Kimdir?
9 Mart 2021 16:52
A+
A-

O dönemlerde hafta sonları ve yaz tatillerinde babasının marangoz atölyesinde çalışan ve yardım eden Aydın Özkan. Babam benim kendi mesleğini devam ettirmemi istiyordu ancak çoğu marangozun başına gelen kaza küçükte olsa benimde başıma geldi ve küçük parmağımı makinalardan birisine kestirince benim marangozluktan soğumama neden oldu dedi. O olaydan sonra derslerimi ciddiye alan ve İlk olarak Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Pazarlama Bölümünü kazanıp ve bitiren Özkan;
Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini okudu.
Okul hayatı bittikten sonra staj yapmak için İstanbul’a geldim. Bir Kuru Bakliyat Firmasında stajımı yaptım. Firma ile çalışmaya hayatım firmanın taşınmasından dolayı kısa sürdü.
Bir arkadaşım vasıtası ile Fuzul Otomotiv firmasında çalışmaya 1997 yılında başladım. İlk olarak Müşteri Temsilciliği görevini yaptım. Sattığımız ürün her kesimden ve nerde ise tüm halkımızın talep gösterdiği veya göstereceği ev ve araç olunca kısa sürede işime alışmış ve adapte oldum. İstanbul’a yeni gelmişim kimseyi tanımıyorum ancak bu meslekten dolayı kısa sürede her kademeden arkadaşlar dostlar edindim, çevrem genişlemiş oldu. Fuzul şirketler grubu bünyesinde çeşitli kademelerde görev yaptım.
2001 yılında evlendim, iki çocuğum var.
2014 yılında şirket önceden yapmış olduğumuz kampanyalı ürün satma sistemine tekrar dönme kararı aldı. Yönetim Kurulu Başkanımız Aydın bu işte var mısın dedi bende bildiğim, sevdiğim ve kendimi daha huzurlu hissettiğim iş olduğu için kabul ettim.
Fuzulev sistemini Fuzul Otodan devraldık oto ve ev kampanyalarını birleştirerek ikisi üzerinden sektöre giriş yaptık. Şuan 95’in üzerinde şubesi olan 1.200’e yakın çalışanın olduğu bir firma haline Yönetim Kurulu Başkanımız olan Eyüp Beyin destekleri, çalışma arkadaşlarımın özverili bir şekilde yapmış oldukları çalışmalar ile bu seviyelere gelmiş olduk.
Naçizane bende burada Genel Müdür Yardımcılığı görevine devam etmekteyim. Fuzul Grup bünyesinde Sektörümüz Kanunu çıkmış BDDK denetimi altında tüm Halkımıza hizmet etmeye devam etmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.