enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Football Manager 2023 Takım Önerileri

Kendinizi bir sonraki Jose Mourinho yada Pep Guardiola olarak hayal ediyorsanız, Football Manager 2023’te yönetebileceğiniz en iyi takımlar burada…

Football Manager 2023 Takım Önerileri
27 Ekim 2022 12:00 | Son Güncellenme: 8 Mart 2023 09:33
A+
A-

FM23’te yönetilecek en iyi takımlar listemiz, arkalarında biraz geçmişi ve anlatacak bir hikayesi olan en ilginç kulüpleri ele alıyor. Sonuçta, soğuk bir Salı gecesi Stoke’de Erling Haaland ile galibiyeti mi yoksa dünya futbolunun zirvesine tırmanmanıza yardım etmesi için hiçbir yerden imzaladığınız bir serbest oyuncuyla mı kazanmayı tercih edersiniz?

Bir meydan okuma arıyorsanız, biraz farklı bir şey isteyenler için FM23’te yönetilebilecek en iyi takımlardan bazılarını bir araya getirdik.

RB Salzburg

Football Manager 2023 Takım Önerileri

İki kelime: yetenek fabrikası. Enerji içeceği Red Bull, 2005 yılında SV Austria Salzburg’u satın alarak küresel futbol serisinin son parçası haline getirdi ve ardından tüm hayran kitlesini yabancılaştırdı. Erling Haaland, Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçına RB Salzburg ile çıktı ve onların sisteminden geçen diğer oyuncular arasında Sadio Mane, Dayot Upamecano ve Karim Adeyemi yer alıyor.

Oumar Solet, Noah Okafor ve Roko Simic’i içeren geleceğin yıldızları, tutmanız gereken bir göreviniz var. Ne yazık ki, Benjamin Šeško, ilk sezonunun sonunda RB Leipzig’in ‘kardeş’ kulübüne transfer oldu, ancak nakit enjeksiyonu Salzburg için bir sonraki harika çocukları satın almanıza yardımcı olacak.

Hamburger SV

Football Manager 2023 Takım Önerileri

Uyuyan bir dev arıyorsanız, en uykucu Hamburger SV. Şampiyonlar Ligi’ni kazanan sadece üç Alman kulübünden biri olan HSV, 1987’den beri büyük bir başarı görmedi. 2018’de 2. Bundesliga’ya düşen Hamburg, bir üst lige geri dönmek için mücadele etti ve bunu yapmak sizin göreviniz. Bir kez terfi ettikten sonra, onları Alman futbolunun güçlerinden biri olarak yeniden kurmak, para sıkıntısı olduğu için kolay bir iş olmayacak. Ancak, büyük bir hayran kitleniz ve onları tutacak bir stadyumunuz var, bu nedenle iyi sonuçlar çok sayıda kapı makbuzu getirecek.

Genç stoper Mario Vuskovic ve deneyimli forvet Robert Glatzel takımdaki en iyi yetenekler, ancak kesinlikle takviye yapmak isteyeceksiniz.

Borussia Mönchengladbach

Football Manager 2023 Takım Önerileri

Borussia Mönchengladbach tarihi bir kulüp, Marcus Thuram da dahil olmak üzere takımda birkaç iyi oyuncu var. Soru şu ki, onları satıyor musunuz yoksa onların etrafında mı bir takım inşa ediyorsunuz?

Harcanacak 4 milyon sterlin çok büyük bir bütçe değil ama bu, birkaç satışla desteklenebilir. Ücret bütçesi adil, yani Gladbach, iyi transferler ile Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için rekabet etmekten çok uzak değil.

Monaco

Football Manager 2023 Takım Önerileri

Monaco’da tek başına forvet seçenekleri bile olağanüstü. Wissam Ben Yedder, Kevin Volland, Breel Embolo, Myron Boadu ve Takumi Minamino önde oynayabilirken, Willem Geubbels arkalarında çok fazla potansiyele sahip.

Harcanacak 17.24 milyon sterlin varken, Monaco da tüm Fransa’daki en büyük maaş bütçelerinden birine sahip. Bu prensliği ihtişamlı günlerine geri götürmek çok kolay olmalı ve bunun gerçekleşmesi için çok fazla oyuncu satmanız da gerekmiyor.

Ajax

Football Manager 2023 Takım Önerileri

Ajax, Hollanda’nın en büyük kulübü olabilir, ancak kıta sahnesinde hala zayıf durumdalar. Bunu değiştirebilir misin?

Hollandalı şampiyonlar, hem Antony hem de Lisandro Martinez’i Manchester United’a toplamda yaklaşık 135 milyon sterlin satarak oldukça büyük bir başarı elde ettiler. Bunların hepsi sizin için sözleşme imzalamak için mevcut olmayacak, ancak en iyi akademi ve ülkenin dört bir yanından Hollandalı yeteneklerin seçilmesi ile tekrar zirveye çıkabilir.

Aston Villa

Football Manager 2023 Takım Önerileri

Aston Villa, müzesinde bir Avrupa Kupası, büyük bir hayran kitlesi ve şu anda takım genelinde büyük oyuncular bulunan gerçek bir İngiliz futbolu devidir.

Aralarından seçim yapabileceğiniz iki kaliteli forvet ve çok sayıda genç oyuncu da geliyor. Başlangıç ​​olarak bankada 30 milyon sterlin ile, ilk sezonunuzda iki veya üç dönüşümsel imza atma ve Midlands takımını ait oldukları yere geri alma imkanı var.

Juventus

Football Manager 2023 Takım Önerileri

Juventus henüz devrilmiş bir dev değil ama o yöne doğru gidiyorlar. İtalya’da bir zamanlar baskın güç olan Juventus, yaşlanan bir kadro ve onları geride tutan mali sorunlarla şimdi masanın tepesinde kalmak için mücadele ediyor.

Juventus tam yeniden yapılanma moduna yaklaşıyor ve bu eğlenceli bir deneyim olacağa benziyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.