enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

EYT’liler 15 Mayıs’ta 5 Milyonluk Miting Yapacak

EYT yani Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, 15 Mayıs 2022 tarihinde İstanbul Maltepe’de gerçekleşecek miting için “5 milyon mağdurumuz katılacak ve bu bizim miladımız olacak” dedi.

EYT’liler 15 Mayıs’ta 5 Milyonluk Miting Yapacak
30 Mart 2022 21:26
A+
A-

EYT’liler yani Emeklilikte yaşa takılanlar 15 Mayıs’ta 5 Milyonluk Miting Yapmak için tüm yurtta organize olmaya başladılar. Sosyal medya üzerinden yapılan duyurular ve atılan mesajlar 15 Mayıs’ın EYT için dönüm noktası olabileceğini gösteriyor.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, 15 Mayıs’ta Maltepe’de gerçekleşecek miting için çok önemli açıklamalarda bulundu.

Özüpak, EYT’lilere seslenerek, şu ifadelere yer verdi:

15 Mayıs 2022 Maltepe mitingi beş milyonla bizim miladımız olacak. Mitingimize derneklerimizin olduğu illerde başvurular alınmaya başlandı.

Yok mu Derneğin ilinde; hak senin hakkın organize olacak varım diyen olacaksın fedakarlıklarınla. İletişime geç en yakın derneğimiz ve temsilcilerimizle.

İzin başvurumuzu yaptık değişen ek taleplerle Valilik talepleri ile eksik kalanları tamamlaymaya çalışıyoruz dedi.

Önümüzdeki hafta miting resmileşip kayıtlara girdikten sonra başvurumuzu da paylaşacağız.

Umuyoruz ki belirlenen tarihte İstanbul valiliğince sorun çıkmayacaktır.

TÜM LİDERLER 5 MİLYONLUK MİTİNGE DAVET EDİLECEK

İktidar ve muhalefet partilerinin bütün genel başkanlarının katılımı için davetiyelerimizi bizzat biz sunacağız. Gelişmeleri de an be an sizlerle paylaşacağız dedi.

Tüm üyelerimize sesleniyorum ki “Şimdiden aile boyu Maltepe hazırlığında olun..”

Gözden kaçırmayın ve gözardı etmeyiniz.

TGRT’de Ekrem Açıkel programında EYT’lilere yer verdi.

Verdiğin, verdiğimiz emek senin, benim, onun bizim, hepimiz içindir. 15 Mayıs 2022 de Allah’tan bir şey gelmedikçe hakkın için var olacaksın olmalısın arkadaşım.

Biz EYT Federasyonu ve derneklerimiz olarak elimizle değil bedenimizle fedakarlıklarımızla varız. Bekleyenler olacağız senin hakkın için Maltepe’de. Şimdiden organize ol” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.