enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Cristiano Ronaldo Suudi Arabistan’da tutuklanabilir!

Kariyerinin son günlerini Suudi Arabistan’da geçiren Cristiano Ronaldo hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Detaylar burada.

Cristiano Ronaldo Suudi Arabistan’da tutuklanabilir!
24 Nisan 2023 15:46 | Son Güncellenme: 25 Nisan 2023 11:11
A+
A-

Lionel Messi ile uzun süredir ciddi bir rekabet içinde olan ancak kariyerinin son yıllarını Suudi Arabistan’da geçirmeyi tercih eden Cristiano Ronaldo için şok edici bir gelişme oldu. Al Nasr formasıyla çıktığı 11 maçta 11 gol 2 asistlik performans sergileyen Portekizli yıldız, Al Hilal karşısında etkili olamadı. Al Hilal, Suudi Arabistan’daki en büyük maç olarak ilan edilen Al Hilal’i Al-Nasr’a karşı 2-0 kazanmayı başardı.

Ancak maçın sonucu değil de maçın içinde olan bir olay gündeme bomba gibi düştü. Al Hilal taraftarlarının Messi’yi yuhalaması üzerine çılgına dönen Ronaldo, taraftarlara uygunsuz hareketler yaptı. Maçın ardından Ronaldo hakkında suç duyurusunda bulunan Suudi avukat Nouf bin Ahmed, Portekizli oyuncunun tutuklanması veya sınır dışı edilmesi gerektiğini söyledi. Avukatın sözleri tam olarak şöyle: “Yaşanan şey, kamuya saygısızlık suçu sayılıyor ve yabancı tarafından işlenmesi halinde tutuklanıp sınır dışı edilmesi gereken suçlardan biri.”

Ücretsiz transferde, Cristiano Ronaldo şu anda dünyanın en yüksek ücretli futbolcusu. Zaman zaman ateş altında kalan 38 yaşındaki futbolcu, yine de form olarak grafik çekiyor. Ronaldo ve Talisca’dan Al-Nasr şu anda Arabian Pro League’de 53 puanla ikinci sırada.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.