enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Dünya

Women's National Basketball Association veya kısaca WNBA, ABD'de kurulmuş profesyonel kadınlar basketbol ligi organizasyonudur. 22 Nisan 1996'da kurulmuş ve 1997'de ilk sezonu oynanmıştır. 12 takımdan oluşur. İşte bu organizasyonun en çok kazanan oyuncularını Kastamonu Haber olarak araştırdık.
UEFA tarafından birkaç yıl önce hem milli takımların kendi aralarında yaptığı dostluk maçlarını biraz daha resmi hale getirmek hem de kazananların Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı gibi ödüllerle motive edildiği Uluslar Ligi'nde yeni gruplar belli oldu. Kastamonu Haber olarak Uluslar Ligi B Ligi'nde Ay Yıldızlı ekibimizin rakiplerini ve oluşan diğer liglerin...
Azerbaycan Aydınlanmacılar Derneği ve Kastamonulu hemşehrimiz girişimci Fatih Sezgin'in firması Departure Delux
2024 yılı sadece Avrupa'yla sınırlı değil, dünyanın her yerinde muhteşem futbol etkinliklerine sahne olacak.  Katar'daki Asya Kupası ve Fildişi Sahili'ndeki AFCON, 2024'ün açılış ayında gerçekleşecek olan 2023'ün ertelenen iki etkinliği. Öte yandan, hem CONMEBOL hem de CONCACAF takımlarının katıldığı ABD'deki Copa America ve Almanya'daki Avrupa Şampiyonası... Detaylara göz atalım.
Kırmızı kartlar futboldaki en önemli disiplin cezalarından biridir. Kırmızı kart gören oyuncu derhal sahadan ihraç edilir ve bir sonraki maç için cezalıdır.
Bir süredir teknik direktör arayışları devam eden Beşiktaş, sonunda takımın başına Portekizli efsane isim Fernando Santos'u getirdi.
Bu yılki başarılı gidişatı ve ayrıca son dönemlerde sattığı oyuncular ile Avrupa piyasasında gözde kulüplerden biri haline gelen Fenerbahçe'de son dönemin en çok parlayan oyuncusu kimdir diye sorsak muhtemelen şu cevabı verirsiniz: Ferdi Kadıoğlu. Yükselen grafiği ile takımın kilit parcalarınsan ve joker isimlerinden olan Ferdi Kadıoğlu için flaş bir iddia...
Yunanistan’ın Panathinaikos takımının başına geçen Fatih Terim kısa sürede futbolcular ve taraftarlarla çok güzel bir iletişim kurarak gönülleri feth etti ve ilk maçtanda sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi.
Türkiye'de en son idam edilen kişi kimdir? Osmanlı'da idam nasıl yapılır? İdam cezası neden sabaha karşı? İdam yerine ne kullanılır? Elektrikli sandalye acı verir mi? İdam dinimizce uygun mu? Kastamonu haber ekibimizden İsmail Demir araştırıp derledi...
Dünyanın en büyük festivali kaç kişi? Türk festivalleri nelerdir? Uluslararası festivaller nelerdir? La Tomatina ne zaman yapılır? Ne tür festivaller var? En büyük festival nedir? Türkiye' de festival var mı? Kastamonu Taşköprü Sarımsak Festivali Ne zaman? Kastamonu Haber ekibimizden İsmail Demir sizler için araştırdı.
Dünyanın en zehirli hayvanı kim? En çok insan öldüren hayvan nedir? En tehlikeli hayvan hangisi? En tehlikeli canlı nedir? En tehlikeli hayvan hangisi? En tehlikeli canlı nedir? Ölümsüz hayvan nedir? Hangi hayvanı öldürmek sevaptır? Kastamonu Haber ekibimizden İsmail Demir sizler için araştırdı.
Sofra Kuralları Nelerdir? İslam dinine göre sofra adabı nedir? Yemek nasıl yenir görgü kuralları? Sofra adetleri nelerdir? Her Milletin kendine göre bir yemek kültürü ve sofra adabı veya düzeni vardır. Paylaştıkça büyüyen bu kültür, geçmişten gelerek günümüze yön verir ve vatandaşlar olarak davranışlarımızı da şekillendirir. Kastamonu Haber ekibimizden İsmail Demir'in özel...
Kastamonu Üniversitesi, çevreye duyarlılık ve sürdürülebilirlik konularında yapılan değerlendirmelerde üst sıralarda yer alarak başarılı performansını sürdürüyor. UI GreenMetric (Yeşil Ölçüm) Dünya Sıralaması 2023 sonuçları açıklandı. Kastamonu Üniversitesi, 1183 üniversite arasından 287'nci sırada yer alarak dikkat çekti.
Avrupa'da Basketbolun Bir Numaralı İsimlerinden birincisi olan Partizanın Koçu Kimdir? Obradoviç hangi takımı çalıştırıyor? Obradovic şu an nerede? Obradoviç boyu kaç? Obradovic şu an nerede? Obradoviç boyu kaç? Obradoviç hangi takımı çalıştırıyor? Obradoviç fenere ne zaman geldi? Kastamonu Haber ekibimizden İsmail Demir sizler için araştırdı.
Futbolcular neden sakatlanır? Futbol sakatlıkları nelerdir? Futbol sakatlıkları nelerdir? Bir futbolcu ne yememeli? Türk halkı en çok hangi sporda sakatlanıyor? Türkiye'nin en popüler sporu nedir? Çok spor yapana ne denir? Kas sakatlanmasına ne iyi gelir? Kastamonu Haber ekibimiz sizler için araştırdı.
Uluslararası Göç Derneği (UGDER) tarafından yürütülen Erasmus KA154 Politika Reformuna Destek kapsamında "Gençliğin Gözüyle Uluslararası Öğrenci Olmak" projesinin üçüncü etkinliği olan Uluslararası Öğrenci Olmak Kastamonu Çalıştayı 27-29 Kasım 2023 tarihleri arasında Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Türkiye'nin tanınmış gıda üreticisi Reis Gıda, 14-16 Kasım 2023 tarihlerinde İstanbul Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde Pendik Green Park Hotel'de düzenlenen prestijli Global Food Meetings Istanbul etkinliğinde yerini aldı. Türkiye'nin lider gıda üreticileri arasında gösterilen Reis Gıda, bu etkinlikte yerel bakliyat ürünlerini dünya sahnesine çıkardı.
Türkiye’nin e-ihracatın genel ihracat içerisindeki yüzde 1,5 oranındaki payını yüzde 10’a çıkarma hedefi; lojistik sektörünün de hareketli bir dönem geçirmesini sağlıyor. Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan raporlar e-ihracat yapmak isteyen KOBİ, girişimcilere ışık tutarken, Almanya’da 20 yıl önce 3 Türk tarafından kurulan ve Avrupa’nın önemli lojistik şirketlerinden olan AFS Transport ise...