enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

BAL Play Out Maçı: Kastamonu ÖİKH 2 Tosyaspor 1

Kastamonu ilimizi BAL liginde temsil edecek takımı belirleyen Play-Out maçında Tosyaspor’u uzatma dakikalarında bulduğu golle mağlup eden Kastamonu Özel İdare KHK, her zaman olduğu gibi önümüzdeki sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.

BAL Play Out Maçı: Kastamonu ÖİKH 2 Tosyaspor 1
23 Nisan 2023 18:10
A+
A-

Kastamonu Gazi Stadı’nda oynanan karşılaşmada Özel İdare’nin gollerini 13. dakikada Caner Çolak ve 112. dakikada Tunahan Keskin atarken Tosyaspor’un tek golü 90+2. Dakikada penaltıdan Fatih Gökçe’den geldi.

Tosyasporda Berkay Cengiz 81. Dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Her yıl aynı senaryonun oynadığı Play Out maçında Tosyaspor çok arzuladığı BAL ligine güçlü rakibi karşısında çokta iyi mücadele etmesine, hatta saha içinde eksik kalmasına rağmen uzatma dakikalarında yediği şansız bir golle çıkamamış oldu.

TOSYASPORDAN HAKEMLERE VERYANSIN

Play Out maçını kaybeden Tosyaspor maçtan sonra bir açıklama yaparak durum değerlendirmesi yaptı. İşte O açıklama…

BAL Ligi Play Out müsabakasında baştan sona üstün oynayan temsilcimiz eline geçirdiği net fırsatları değerlendirmeyince uzatma dakikalarında yediği golle 2-1 mağlup oldu.

Takımımız herkesin övgüsünü kazanırken futbolcularımıza ve teknik ekibimize teşekkür ederiz.

Öte yandan müsabakanın başından itibaren ince ince takımımızı doğrayan hakem triosuna bu şehrin emeklerini helal etmiyoruz. Bölgesel Ligde 3 maç yöneten sözde bölgesel hakemler hakem olmadıklarını tetikçi olarak geldiklerini ispatladılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.