enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

TFF 2.LİG: GMG Kastamonuspor Ankara’dan Puanla Dönüyor 1-1

GMG Kastamonuspor, 34. Hafta mücadelesinde deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile Etimesgut Bld. Atatürk Stadyumunda karşı karşıya geldi. GMG Kastamonuspor deplasmandan 1 puanla dönüyor.

TFF 2.LİG: GMG Kastamonuspor Ankara’dan Puanla Dönüyor 1-1
23 Nisan 2023 17:10 | Son Güncellenme: 23 Nisan 2023 17:22
A+
A-

Geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde Karacabey Belediyespora 2-1 yenilen GMG Kastamonuspor’un Teknik Direktörü Levent Eriş, deplasmandaki rakibi Etimesgut Belediyespor karşılaşmasına Eray Birniçan, Ercan Yazıcı, İsmail Bilgin, Mustafa Berkan Aydeniz, Berkan Burak Turan, Emre Can Coşkun, Kadir Keleş, Fuat Bavuk, Yiğitali Bayrak, Ramazan Keskin ve Ergin Keleş 11’i ile başladı.

İlk yarıda başa baş bir oyun ortaya koyan temsilcimiz GMG Kastamonuspor bulduğu pozisyonları gole çeviremedi.

45.nci dakikada gelişen atağımızda topla buluşan Fuat Bavuk temsilcimizi 1-0 öne geçiren golü atmış oldu ve GMG Kastamonuspor soyunma odasına 1-0 önde girdi. Golü atan futbolcumuz Fuat ilk yarıda bir de sarı kart gördü.

.İkinci yarıya Kadir Keleş’in yerine Yusuf Talum ile başlayan temsilcimizde ilerleyen dakikalarda golün sahibi Fuat Bavuk’un yerine Emir Açıkgöz, Ramazan Keskin’in yerine Yasin Başaytaç, İsmail Bilgin’in yerine Kemal Can Aydemir, Yiğitali Bayrak’ın yerine Abdülaziz Solmaz oyuna dahil oldu.

İkinci yarıda Emre Can ve Ergin Keleş sarı kart gören futbolcularımız oldu.

83.ncü dakikada Turan Yılmaz’ın attığı golle Etimesgut Belediyespor beraberliği yakaladı.

Maçın geri kalan dakikalarında her iki takımın çabası gol atmaya yetmeyince maç 1-1 berabere bitmiş oldu. GMG Kastamonuspor deplasmanda aldığı bir puanla puanını 38’e çıkardı.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.