enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Bakesatas Trabzonspor’dan ayrılıyor! İşte Bakesatas yeni takımı!

Yunan futbol kulübü Panathinaikos, Teknik Direktör Fatih Terim’in önerisi üzerine Anastasios Bakasetas ile 2.5 yıllık bir anlaşma sağladı.

Bakesatas Trabzonspor’dan ayrılıyor! İşte Bakesatas yeni takımı!
17 Ocak 2024 16:09
A+
A-

Trabzonspor ile sözleşmesi sona erecek ve ayrılmak istediğini açıklayan Anastasios Bakasetas, ara transfer döneminin en çok konuşulan ismi haline geldi. Beşiktaş ve Galatasaray’ın ilgisini çeken Yunan oyuncunun yeni takımı belli oldu.

BAKASETAS, TERİM’İN YANINA GİDİYOR

Teknik Direktör Fatih Terim’in yönettiği Panathinaikos, Trabzonspor’la sözleşmesi sona erecek olan Anastasios Bakasetas ile 2.5 yıllık anlaşmaya vardı. Şu anda sağlık kontrolü ve resmi imza için Trabzonspor’un onayı bekleniyor.

Panathinaikos ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Bakasetas, yılda 1.5 milyon euro net + başarı bonusu kazanacak. Yunan futbolcunun transferi için Trabzonspor’un onayı alındığında, Bakasetas en kısa sürede yeni takımıyla sözleşme imzalayacak.

Yunan takımının sportif direktörü, durumu resmileştirmek üzere Trabzonspor ile görüşmeler yapmaktadır. Transferin resmiyet kazanması, Trabzonspor-Galatasaray maçından sonra bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.