enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Fatih Terim’in Transfer Hedefi: Süper Lig’den Kaleci Panathinaikos’a Mı Gidiyor?

Panathinaikos’un Teknik Direktörü Fatih Terim, kaleci transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Terim’in öncelikli tercihi, Adana Demirspor’un başarılı file bekçisi Ertaç Özbir oldu.

Fatih Terim’in Transfer Hedefi: Süper Lig’den Kaleci Panathinaikos’a Mı Gidiyor?
17 Ocak 2024 11:30
A+
A-

Panathinaikos’un teknik direktörlüğüne gelen Fatih Terim, kadrosunu güçlendirmek için Türk futbolculara yöneliyor. Fenerbahçe’den defans oyuncusu Samet Akaydın’ı transfer eden Fatih Terim, şimdi de kaleci pozisyonu için transfer çalışmalarını hızlandırdı.

FATİH TERİM’İN GÖZDESİ ERTAÇ ÖZBİR

Panathinaikos’un kaleci performansından memnun olmayan Terim’in, Adana Demirspor’un başarılı file bekçisi Ertaç Özbir’i transfer etmek istediği konuşuluyor. Transferin yönetim tarafından onaylanmasını isteyen Terim’in, Ertaç Özbir’i Panathinaikos’a kazandırmak için çaba harcadığı ifade ediliyor.

Ertaç Özbir’in Panathinaikos ile görüşmelere başladığı ve transferin kısa sürede tamamlanabileceği belirtiliyor. Ayrıca, kalça sakatlığı geçiren Ertaç’ın kısa sürede sahalara dönmeye hazır olduğu bildirildi.

Fatih Terim’in, Panathinaikos’un başında çıktığı 4 maçta 4 gol yemesinin ardından kaleyi güçlendirmek amacıyla Ertaç Özbir’i tercih ettiği ve tecrübeli çalıştırıcının savunmayı güçlendirmeyi hedeflediği belirtiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.