enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Yenilenen Kadrosuyla GMG Kastamonuspor Serik Belediye Deplasmanında

İlkyarıda kötü gidişatı hoca değişikliği ile aşmaya çalışan GMG Kastamonuspor Ümit Karan ile de istikrar yakalayamamış ve ilk yarıyı 20 puanla 13.ncü sırada kapamıştı.

Yenilenen Kadrosuyla GMG Kastamonuspor Serik Belediye Deplasmanında
13 Ocak 2023 22:36 | Son Güncellenme: 13 Ocak 2023 22:37
A+
A-

İkinci yarıya Antalya’da hazırlanan GMG Kastamonuspor kadrosu adeta sil baştan yenilenmiş oldu. İlk yarıda kadroda olan Faruk Öcal, Hakan Olkan, Yakup Yiğit, Mehmet Bektaş ve Metincan Cici ile yollar resmen ayrılmıştı.

YENİ TRANSFERLER

Kulübümüz; daha önceden Amedspor forması giyen stoper Emre Can Coşkun, Batman Petrolspor forması giyen sağ bek-stoper Ali Fırat Okur, Kırşehirspor forması giyen kaleci Mustafa Güngör, Kocaelispor forması giyen orta saha oyuncusu Yiğitali Bayrak, Tarsus İdmanyurdu forması giyen sağ bek oyuncusu Yusuf Talum ve yine aynı takım futbolcularından sol stoper oyuncusu Ahmet Furkan Özcan ve Uşakspor forması giyen orta saha Şamil Başaran ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı. Ayrıca İskenderunspor forması giyen forvet Fuat Bavuk 6 aylığına kiralandı Bilal Soylu ise alt yapıdan A kadroya dahil oldu.

BURAK ÇALIK’TA KASTAMONUSPOR’DA

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden GMG Kastamonuspor, komşu Çorum FK forması giyen Burak Çalık ile anlaşma sağladı ve sözleşme imzalandı.

ÜMİT KARAN İKİNCİ YARIDAN ÜMİTLİ

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Ümit Karan; Antalya kapında, Yoğun ve fiziksel yüklenmelerin ağırlıklı olduğu bir dönem geçirdiklerini ve bunun takımımıza çok katkı sağlayacağını düşünüyorum” dedi.

Ümit Karan; “2022-2023 sezonunun ikinci yarısı için kamp yaptığımız Antalya’da ilk etap çalışmalarımızı yaptık. Yoğun ve fiziksel yüklenmelerin ağırlıklı olduğu bu dönemin, takımımıza çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu süreçte yönetim ve teknik ekibimizle birlikte, gerek kamp çalışmaları gerekse de kadro planlaması için sürekli toplantılar yaptık. Tüm konsantrasyonumuzu Gmg Kastamonuspor’a verip, ikinci yarıda başarılı bir takım izletmek adına gerekli çalışmaları yaptık. Yeni transferlerimizle birlikte taraftarımızı heyecamlandıracak ve mutlu edecek bir takım kurduklarını ve bunu ikinci yarının ilk maçından itibaren başaracaklarını söyledi.

İKİNCİ YARI SERİK BELEDİYESPOR İLE DEPLASMANDA BAŞLIYOR

🏆 TFF 2.LİG KIRMIZI GRUP 20. HAFTA
SERİK BELEDİYESPOR 🆚 GMG KASTAMONUSPOR
📅 14.01.2023
🕥 14:00
🏟 SERİK İSMAİL OGAN STADI

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.