enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Yeniden Refah ve Fatih Erbakan Yapılanları Hak Ediyor (mu)

Yeniden Refah Partisi şu günlerde ne yapacağını şaşırmış durumda. Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki Muharrem İnce’nin durumuna düştüler, hatta baskılar daha da artacak ve belkide YRP bazı yerlerde çekilmek zorunda kalacak gibi.

Yeniden Refah ve Fatih Erbakan Yapılanları Hak Ediyor (mu)
12 Mart 2024 10:50 | Son Güncellenme: 12 Mart 2024 11:05
A+
A-

YENİDEN REFAH PARTİSİ VE FATİH ERBAKAN’A YAPILANLAR 

Ak Partiyi savunan gazeteci ve troller neyi yapmazlar diye soracak olursanız. Kanımca yapamayacakları hiç bir şey yoktur diye düşünüyorum. Onun için YRP ve Fatih Erbakan’a da istedikleri her iftirayı atacaklar ve atmaya da İstanbul ve Ankara’da çekilene kadar devam edeceklerdir.

Şimdi diyeceksiniz ki Yeniden Refah Partisi ve Fatih Erbakan, yapılanları niçin hak etti diyorsunuz o zaman?

FATİH ERBAKAN BABA ERBAKAN’A NELER YAPILDIĞINI BİLMİYOR MU?

Yeniden Refahın başında Fatih Erbakan var değil mi? Peki Fatih Erbakan, şimdi kendisine yapılanların kat be kat fazlasını Baba Necmeddin Erbakan’a yapıldığını bilmiyor mu veya görmedi mi acaba? Bırakın Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve Temel Karamollaoğlu’na yapılanları. Ya Muhterem Babanıza Ergenekon’un “Dinci ayağı” denmedi mi aynı tayfalar tarafından. Annan planına karşı çıktı diye Kıbrıs’a bile girişi yasaklanmadı mı babanızın?

Irak tezkeresine Hayır dediği ve bu yönde çalıştığı için neler yapıldığını da mı bilmiyor acaba? Saadet Partisi 2003-2004-2007-2009 ve 2011 Seçimlerine TEK BAŞINA girmesine rağmen, OYLAR BOŞA GİDER ve OYLAR CHP’YE GİDER diye algı ve manipülasyonların yapıldığını bilmiyor olamaz değil mi? Eminim ki bunların hepsini biliyor Fatih Erbakan. Ama sırf Saadet Partisini zor durumda bırakabilmek için şimdi sana FETÖCÜ diyenlerin dümen suyunu girip, iki alkış fazla almak için Oğuzhan Asiltürk amcana, Mustafa Kamalak ve Temel abine FETÖCÜ deme cüretinde bile bulundun. Saadet Partisinin ve Genel Başkanlarının Milli Görüşü temsil etmediklerini beyan edip, yoldan çıktıklarını bile konuşabildin. Din düşmanı CHP ile kol kola girdiklerini söyledin. Çünkü bunların hepsi sana söylettirildi maalesef. Sende hiç düşünmeden, araştırmadan trol tayfanın dediklerini bir bir yapıverdin. Saadet Partisinden ayrılan x bir şahıs ne dediyse doğru kabul ettiniz. Çünkü işinize böylesi geliyordu. Çünkü bu şekilde gündeme gelebiliyordunuz.

Peki ne oldu şimdi, Cicim ayları çabuk bitti değil mi? “Etme bulma dünyası” işte. Dün Kahraman ilan edenler, bugünlerde HAİN ilan ediverdiler hemen. Elbette ektiğini biçecektin, nitekim biçmeye çok erken başladın bile…Bakın Suat Pamukçu beyi sizden ayırıp neler söyletiyorlar neler.!

Bak Yıllardır Babana hakaret edenler şimdi sana hakaret ediyorlar. Peki ne yaptın sen?

  • Dinsiz CHP ile kol kola mı girdin?
  • STV’ye mi çıktın yoksa?
  • ⁠Kandille işbirliği mi yaptın yoksa?
  • ⁠Pkk ile omuza omuza mı verdin yoksa?
  • ⁠Dış güçlerle işbirliği mi yaptın yoksa?
  • ⁠Adnan Oktarla mı görüştün?
  • ⁠Ayasofya’nın açılışına mı katılmadın yoksa?
  • ⁠Mimar Sinan Caminin yapılışına mı karşı çıktın yoksa?
  • ⁠Sivas’a Yapılan Hızlı Treni mi eleştirdin yoksa?
  • ⁠Kemal Kılıçdaroğlu’nu mu destekledin yoksa?
  • YRP Genel Merkez Binasına Atatürk posterimi astınız yoksa?
  • Hdp ile ittifak mı yapıyorsunuz yoksa?
  • Yoksa Esadla görüşmeye mi gittiniz?

Bunların hiç birini yapmadınız. Hatta daha 8-10 ay önce yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Akp ile işbirliği ve ittifak yapmanıza rağmen şimdi bunlar yapılıyor size değil mi? Bizde bunların hiç birini yaptığınıza inanmıyoruz. Ama yine de hedeftesiniz. Tıpkı Babanız Erbakan gibi, Merhum Oğuzhan Asiltürk gibi, Prof. Dr. Mustafa Kamalak gibi, Temel Karamollaoğlu gibi.

Sadece Partinizle yerel seçimlere tek başına girmeyi istediğiniz için bunlar başınıza geliyor. Demek ki Fetöcü, Bölücü, Adnan Oktarcı olmanız için Chp veya Hdp ile işbirliği yapmanız gerekmiyormuş. Pkk ile işbirliği de yapmanız gerekmiyormuş.

Kurt Kuzuyu yemeye karar vermiş Sayın Fatih Erbakan. Onun için kuzunun suyu bulandırması için suyun üst tarafında olmasına gerek yok. Kuzu suyun alt tarafında ama bunun hiç bir önemi yok değil mi? Siz yıllardır Ak Partinin amacının üzüm yemek olmadığını, bağcıyı dövmek olduğunu kavrayamadıysanız, bundan sonra da hiç kavrayamazsınız zaten kusura bakmayın.

Saadet Partisi, BBP ile ittifak yaptığında bile Fetöcü diyenler, YRP tek başına girdiği için şimdi size fetöcü diyorlar. Neden acaba?

Peki sen bunları bilmiyor muydun da Muhterem babanızın 45-50 Yıllık arkadaşlarına yanlış yaptınız, hakaretler edip Milli Görüşün mallarına el koydunuz?

Ama biz Milli Görüşçüler sizin gibi dolmuşa gelmeyeceğiz sayın Fatih Erbakan. Biz sizin gibi iftira atanlarla, işimize de gelse asla işbirliği yapmayacağız. Olmayacağını bildiğiniz halde sırf işinize öyle geldiği için davrandığınız gibi de davranmayacağız. Eski içişleri bakanı Süleyman Soylu; Temel abiniz için PKK ile İŞBİRLİĞİ YAPTI dediğinde, ilk senin karşı çıkman gerekirken, sırf işine geldiği için susmanı asla unutamayacağız ama babanızın hatırına size de bu söylemleri söyleyenlere alkış tutmayacağımız gibi karşı da çıkacağız İnşallah.

Yıllardır aynı çevreler tarafından Muhterem Babanıza neler yapılmasına rağmen ve bunları iyi bilmenize rağmen susmanızı, hatta Genel Merkez Binasına ve Makam arabasına haciz göndermenizi unutmadık ve asla unutmayacağız da. Ama ben ve benim gibi samimi Milli Görüşçüler size yapılanlara da elimizden geldiğince karşı çıkmaya devam edeceğiz.

 

FATİH ERBAKA’A AÇIK VE SAMİMİ ÇAĞRI

Sayın Fatih Erbakan; “TECRÜBE EDİLEN ŞEY TECRÜBE EDİLMEZ” Geliniz yol yakınken Milli Görüş Lideri Temel abinizin elini öpünüz ve hellallik alarak barışınız lütfen. Sayın Fatih Erbakan geliniz yol yakınken, haksızca aldığınız Saadet Partisi Genel Merkez binasını lütfen geri iade ediniz. Geliniz makam arabası vb. ne aldıysanız geri iade edip tüm Milli Görüşçülerle barışmaya gayret ediniz. Sonrası babanız gibi bu davaya teslim olunuz ve şeref bulunuz. Ve ne görev verilirse verilsin hakkıyla yapmaya gayret ediniz lütfen.

  Sayın Fatih Erbakan; geliniz kendinize zulmetmeyiniz. Muhterem babanızın yanında 45-50 yıl hiç değişmeyen Recai Kutan, Oğuzhan Asiltürk, Fehim Adak, Lütfi Doğan, Şevket Kazan, Temel Karamollaoğlu, Yasin Hatipoğlu, Ahmet Tekdal gibi çok güvendiği isimler ölümüne kadar ayrılmadılar. Siz ise; Erbakan Vakfını kurarken yanınızda olan İsmail Müftüoğlu, Recai Kutan, Ahmet Tekdal, Necmeddin Aydın, Kastamonulu Abdullah Aktaş, Hüseyin Terzi, Zafer Emanetoğlu vb. yüzlerce hatta binlerce isimle yollarınızı ayırmak zorunda kaldınız veya küstürdünüz. Bu gidişle Enişteniz Mehmet Altınöz’le bile fikir ayrılığına düşüp ayrılacaksınız maalesef. Çünkü sizde en yakın arkadaşlarınızı, yolda bulduklarınızla değiştiren Akp gibi hareket ediyorsunuz. Akp’de yer bulamayan ne kadar kişi varsa, en samimi yoldaşlarınızla hemen değiştiriyorsunuz.

  Sayın Fatih Erbakan; Geliniz bu samimi çağrıya kulak veriniz ve hem dünyanız hem ahıretiniz için yapmanız gerekenleri yapınız lütfen. Makamlar ve mevkiler geçicidir. Lütfen bu geçici ve nefsinize hoş gelebilecek makam ve mevkilere meyil bile etmeyiniz. Bundan sonra ağzınızla kuş tutsanız bile kayıtsız şartsız AKP’yi desteklemediğiniz sürece başınıza daha çok şeyler gelecektir. Geliniz yol yakınken geri dönünüz efendim.

Yoksa yerel seçimlerde yüzde 10 değil, yüzde 20’de, yüzde 30’da oy alsanız, Akp gibi hiç bir bereketini göremeyeceksiniz. 22 sene iktidarda olsanız, söylemlerinizin ve hayallerinizin hiç birini gerçekleştiremeyeceksiniz. Şanlı Urfa’yı değil, İstanbul Ankara Belediyesini de kazansanız bir hayrını göremeyeceksiniz. Geçmişte Numan abinde Saadet Partisinde iken Urfa7yı kazanmıştı ama bir hayrını göremeden gidiverdi.

  Sayın Fatih Erbakan; Daha çok oy aldıkça, daha zor durumlara düşeceksiniz. Bunu nerden mi biliyorum; 22 Yıldır iktidar olan ama ancak yol yaptık, köprü yaptık, tünel yaptık diye övünmekten başka bir şey yapamayan bugünkü iktidardan biliyorum.

Nasıl Akp, yola çıkarken gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklediyse sizde maalesef yanlış iliklediniz. Bu şekilde devam ederseniz, size BOP EŞBAŞKANLIĞI da verebilirler. Ve sizde yanlış iliklediğiniz o ilk düğmeyi hiç bir zaman düzeltmeye fırsat bulamayabilirsiniz. Geliniz bu yaşananlardan dersler çıkarıp yol yakınken BABA OCAĞINA GERİ DÖNÜNÜZ. Nefsinizi yenip geri döndüğünüzde o ilk düğme kendiliğinden düzeliverecektir. Ondan sonrasına ise Allah Kerim zaten.!

 

Selam ve dua ile..

Yorumlar
  1. Mahmut Aydın Akdemir dedi ki:

    Bu uyarıcı yol gösterici yazınızdan dolayı size çok çok teşekkür ediyorum Allah cc yar ve yardımcın olsun

  2. Hoca Köylü dedi ki:

    Değerli 37 Haber okurları,
    Sn Yazarın Yrp Partisinin 31 Mart seçimlerinden adaylarını çekme korkularını dile getirdiği yazısından sonra,seçim tarihine kadar olası yeni bir yazı kaleme alması durumunda gelin yazı başlığını birlikte tahmin edelim:
    1- İBB Başkanı kimdir? Nasıl biridir?
    2- 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde (özellikle İstanbul) kime,hangi partiye, hangi adaya oy vermeli yada vermemeli.
    Bu minvalde 1 ve 2 numaralı başlıklı yazılara benzer şekilde yazılar kaleme alınması muhtemeldir,
    İnşaAllah biz yanılırız.
    Bekleyeceğiz göreceğiz…