enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Yeniden Refah Partisi İstanbul ve Ankara’da Güçlü Adaylarla Geliyor!

Türkiye’de siyasetin son dönemlerinde halk içinde tanınırlığı artan ve gittikçe geniş kitlelere ulaşmaya başlayan yeni bir parti var: Yeniden Refah Partisi. Kastamonu Haber ekibi olarak biz de bu partinin 31 Mart yerel seçim stratejilerini incelerken özellikle İstanbul ve Ankara adaylarına odaklanacağız.

Yeniden Refah Partisi İstanbul ve Ankara’da Güçlü Adaylarla Geliyor!
8 Şubat 2024 14:53
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Bu Kez Cumhur İttifakı’nda Olmayacak

Genel başkanlık koltuğunda Fatih Erbakan’ın oturduğu Yeniden Refah Partisi geçtiğimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerin son gününde Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemişti. Yerel seçimlerde de herkesin aklındaki soru şuydu: Yeniden Refah Partisi yine Cumhur İttifakı’nı destekleyecek mi? Fatih Erbakan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada tabanın ve örgütün böyle bir birlikteliği istemediğini ve seçimlere tek başlarına gireceklerini açıklamıştı. Bu olaydan sonra şu konu çok önemli kazandı: Yeniden Refah Partisi’nin Ankara ve İstanbul adayları kim olacak?

 

Yeniden Refah Partisi Ankara ve İstanbul Adayları Kim Oldu?

Ankara ve İstanbul’da azımsanmayacak düzeyde bir oy potansiyeline sahip olduğu anketlerde görülen Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul ve Ankara adayları ile ilgili şu ana kadar henüz resmi bir açıklama gelmedi. Önümüzdeki günlerde duyurulması beklenen adaylarla ilgili kulislerde edinilen bilgiler şöyle:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı: Suat Kılıç (Eski Gençlik ve Spor Bakanı)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı: Elif Erbakan (Fatih Erbakan’ın Ablası) veya YRP Genel başkan yardımcısı Mehmet Altınöz’ün olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.