enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak? Bu Hafta Kabine Toplantısı Var Mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde bakanlıkların iki haftada bir toplanıp ülke gündemlerini ele aldığı kabine toplantısının bir sonraki tarihi merakla bekleniyor.

Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak? Bu Hafta Kabine Toplantısı Var Mı?
8 Şubat 2024 11:07
A+
A-

En son 16 Ocak tarihinde gerçekleşen toplantı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yoğunluğu ve ülkede ele alınması gereken acil durumlar nedeniyle yapılması gereken tarihinde yapılamadı. Bu haftayı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanların ülkemizde yaşanan felaketin 1.yılında deprem bölgesinde tamamlaması bekleniyor. Böyle bir durumda ise kabine toplantısının 12-13 Şubat tarihlerinden birinde gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Bu Hafta Kabinenin Gündeminde Neler Var?

Emeklisinden memuruna herkesin merakla beklediği sıradaki kabine toplantısının ana gündem maddeleri şunlar olacak:

  • Bağ-Kur ve SSK Prim Gün Sayısının 7200 Günde Eşitlenmesi
  • Ev Hanımlarına Emeklilik
  • 2024 Öğretmen Atamaları

2024 Öğretmen Atamaları Açıklanıyor Mu?

KPSS sonrası milyonlarca öğretmenin dört gözle beklediği öğretmen atamaları konusu, bu kabine toplantısında artık netliğe kavuşacak. Bakan Yusuf Tekin de geçen günlerde verdiği demeçlerde öğretmen atama sayısının sıradaki kabine toplantısı sonrasında netliğe kavuşacağını söylemişti. Önümüzdeki hafta yapılması beklenen kabine toplantısı sonrası bu konu netliğe kavuştuğunda Kastamonu Haber olarak detayları sizlerle paylaşacağız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.