enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Yemeksepeti Kuryesi ne kadar ücret kazanıyor (Bir Yemeksepeti Çalışanı Ne Kadar Maaş Alıyor?)

2023 Yemeksepeti çalışanlarının maaşları hep merak edilenler ve en çok araştırılanlar arasında. Yemeksepeti çalışanlarının maaşları çalışma şekline göre değişmektedir. Yemeksepeti Kurye olarak mı yoksa kadrolu kurye olarak mı çalışıyorlar. Peki 2024 yılı Yemek Sepeti çalışanlarının maaşları ne kadara artacak?

Yemeksepeti Kuryesi ne kadar ücret kazanıyor (Bir Yemeksepeti Çalışanı Ne Kadar Maaş Alıyor?)
10 Ocak 2024 05:57 | Son Güncellenme: 13 Ocak 2024 15:39
A+
A-

  Kastamonu Haber ekibimizin haberine göre;  Pandemi dönemiyle birlikte hepimizin hayatına etki etmeye başlayan ve sosyal mesafe kurallarına uymak için market, yemek gibi ihtiyaçlarını eve online olarak sipariş vermek çok arttmış durumda. Pandemi önlemleri bir bir kalksa da online alışveriş alışkanlığının zirve noktasına çıkmış durumda. Bu nedenle de motorlu kurye ihtiyacı Türkiye’de hiç olmadığı kadar artmış durumda. Kuryelere olan bu yoğun talep internetle birlikte digitalleşen yeni dünya düzeninde daha da aratacak gibi. Bu yoğun kurye ihtiyacına paralel olarak kurye maaşları da oldukça merak edilmeye ve bu alanda rekabet oluşmaya başlamış durumda. Bu da en çok kurye olmak isteyenlere yarıyor.


 

  Yemeksepeti kuryeleri İstediğin zaman, istediğin kadar çalışma imkanlarına sahip. Yemeksepeti Express’te Yaya kuryeler de çalışıyor ve iyi kazançlar elde ediyorlar.

Yemeksepeti Kadın kuryelere özel, ücretsiz ekipman desteğinden yararlandırıyor.

YEMEKSEPETİ KURYELERİ NE KADAR KAZANIYOR?

  Yemeksepeti kuryelerinin kazancı sabit maaştan ibaret olmadığı için ve çalışma zamanına bağlı olarak arttığı için önemli değişkenlikler gösterir. 2023 yılında ortalama bir Yemeksepeti kurye maaşı 35.000 TL ile 44.000 TL arasında değişkenlik gösterebiliyordu. Maaşa ek olarak yemek kartına yatan ücret, bahşiş ve prim sistemi uygulanıyordu.

2024 yılı için asgari ücret, memur maaşları ve emekli maaş zam oranları belli olunca gözler yemek sepeti çalışanlarına ve Yemek sepeti Kurye maaşlarının da kısa sürede belli olması bekleniyor. 2024 Yılında Yemek Sepeti çalışanlarının maaşlarına da % 40 ile 50 arasında zam yapılması bekleniyor.

Hoş Geldin Bonusu: Kurye profilini oluşturduktan sonra 8.000 TL bonus seni bekliyor.
Arkadaşını Öner Bonusu: Yemeksepeti Express’e katılmasını sağladığın her arkadaşın için 4.000 TL kazanabiliyordu.

Yeni zamlardan sonra paket başı yüzde 41 artış geldi.

Yeni zamlardan sonra her sipariş için 45 TL300 Paket üstü 650 TL’den 2.000 TL’ye yükseldi.

Bonuslara yüzde 300 zam yapıldı.

Yakıt desteği KM başı 1.60 TL

Yemeksepeti kuryesi 45.000 TL ile 52.000 TL arası kazanç elde edebiliyor.

Bir Yemeksepeti kuryesinin, masraflar çıktıktan sonra 35.000 TL ile 42.000 TL arası eline geçebiliyor.

Kaynak : Yemeksepeti Kuryeleri
Fotoğraflar: Yemeksepeti

Yorumlar
  1. Kurye dedi ki:

    Yemeksepeti kuryesi olacaksın ama yağmur çamur kar güneş fırtına bunların hepsini göz önüne alacaksın. Tabi birde 10 ve saat üzeri çakılma sistemi…