enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

YARDIMLAR BÖLGEYE ULAŞMAYA BAŞLADI

Yardım kampanyası için seferber olan ülkemizde tüm belediyeler, STK’lar, sanatçılar kamu ve kuruluşlar adeta bşrbirleriyle yarışıyor. Gün birlik olma günü ve ülke olarak bu zor günde birlik olmayı başardık… TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE

YARDIMLAR BÖLGEYE ULAŞMAYA BAŞLADI
15 Ağustos 2021 03:45
A+
A-

Sel felaketi için başlatılan yardım kampanyasına Kastamonu’nun tüm ilçeleri Kaymakamlık ve belediyeler öncülüğünde destek olmak için adeta yarışıyorlar. İşte o ilçelerden biri de Kastamonu Taşköprü Belediyesi öncülüğünde ilçe halkından toplanan yardımlar Cumhuriyet meydanında toplandı. Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal yaptığı açıklamada vatandaşlarımız ile birlikte gerçekleştirdiğimiz yardım kampanyamızda 12 adet tır ve kamyonu yolcu ettik. 7’den 70’e gelerek, hem yardım kampanyamıza hem de yüklemede emekleri olan ilçe halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.

YARDIMLAR BÖLGEYE ULAŞMAYA BAŞLADI

Araçlarımız, Azdavay, Şenpazar, Küre, Abana, Bozkurt , Ayancık , Çatalzeytin olmak üzere afet bölgelerine hareket etti.
Bir hayırsever ailemizin bağışladığı 5 tırlık su yardımımız ise afet bölgelerimize bugün ulaştırılacak. Gün birlik günü dedi.

SANATÇI ŞAHAN GÖKBAKAR’DA YARDIM KAMPANYASI İÇİN AÇIKLAMA YAPTI

Afet bölgesi ilan edilen ilimiz için Türkiye’nin dört bir yanından yardım kampanyaları bölgeye ulaşmaya ve AFAD kontrolünde dağıtılmaya başlandı. Bu yardım kampanyasına bir destekte sanatçı Şahan Gökbakar’dan geldi. Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi. Kastamonu için ihtiyaç malzemeleri bugün öğleden sonra yola çıktı. Yarın da Sinop için bir yollayacağız. İnşallah ihtiyaç sahipleriyle en kısa sürede buluşacak. Aklımız ve kalbimiz sizinle. Yanlız değilsiniz. Yolladığımız yardım malzemeleri AFAD deposuna teslim edilmiş, haberi geldi. Tek yerden dağıtım yapılıyormuş. Biz ulaştırdık gerisi AFAD’ın kontrolünde… Kastamonu sizi seviyoruz, yalnız değilsiniz. Allah yardımcınız olsun dedi.

Yardım kampanyası için seferber olan ülkemizde tüm belediyeler, STK’lar, sanatçılar kamu ve kuruluşlar adeta bşrbirleriyle yarışıyor. Gün birlik olma günü ve ülke olarak bu zor günde birlik olmayı başardık…

TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.