enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Xbox Game Pass İncelemesi: Satın Almaya Değer mi?

Xbox Game Pass, her geçen gün kütüphanesine yeni oyunlar ekleyen bir video oyunu abonelik hizmetidir.

Xbox Game Pass İncelemesi: Satın Almaya Değer mi?
3 Mart 2022 12:12 | Son Güncellenme: 3 Mart 2022 12:17
A+
A-

Geçen yıl boyunca Xbox Game Pass, hizmete bir dizi EA oyunu ekledi. Ayrıca, en küçük deneysel bağımsız oyunlardan AAA gişe rekorları kıran oyunlara kadar çok sayıda üçüncü taraf oyunu ekledi. Microsoft, Xbox Game Pass oyunlarını buluttan Android cihazlarınıza aktarma özelliğini ekledi.

Xbox Game Pass Nedir?

Bilmeyenler  için Xbox Game Pass, Microsoft’tan Netflix benzeri, oyun oynayabildiğiniz bir video oyunu abonelik hizmetidir. Hizmet, Xbox One konsollarında, Xbox Series X ve S konsollarında, PC’de ve Android cihazlarda mevcuttur ve o zamandan beri web’e genişleyerek iOS cihazlara, Chromebook’lara ve daha pek çok şeye erişim sağlar. Xbox Game Pass üç şekilde gelir: “Xbox Game Pass”, Xbox konsolunuzdaki geniş bir oyun kitaplığına erişmenizi sağlar. “PC için Xbox Game Pass”, Windows PC’nizdeki geniş bir oyun kitaplığına erişmenizi sağlar. Ve son olarak, “Xbox Game Pass Ultimate”, Xbox konsollarındaki, Windows PC’lerdeki tüm oyunlara ve buluttan PC, Android ve modern web dostu cihazlara aktarılacak çeşitli oyunlara erişmenizi sağlar. Xbox Game Pass Ultimate, Xbox konsollarında çok oyunculu oyunlar için gerekli olan Xbox Live Gold’u da içerir.

Game Pass Fiyatı Ne Kadar?

Konsol için Xbox Game Pass ve PC için Game Pass aylık 29,99 Türk Lirasıdır, Xbox Game Pass Ultimate ise aylık 44,99 Türk Lirasıdır.

Xbox Game Pass İncelemesi: Satın Almaya Değer mi?

Game Pass Almaya Değer mi?

Oyunlar, oyunlar, ve daha fazla oyun. Xbox Game Pass, şaşırtıcı olmayan bir şekilde, her türden insan için büyük ve küçük bütçeli, her şekil ve boyutta, her türde ve türde video oyunlarıyla doludur. Microsoft, Halo Infinite ve Forza Horizon 5 gibi  oyunları da dahil olmak üzere tüm oyun günlerini ve tarihini Xbox Game Pass’e ekler. hizmetlerini özel “orijinal” içerikle zenginleştirin. Kelimenin tam anlamıyla burada sunulan herkes için bir şeyler var. Microsoft’un Xbox Game Pass için geliştirdiği oyunların çoğu da devam eden güncellemelerin keyfini çıkarıyor. Sea of ​​Thieves, State of Decay, Minecraft Dungeons ve diğerleri gibi oyunlar mevcuttur. İnsanları oyunlarınızla meşgul etmenin aynı zamanda insanları abonelik hizmetinizle de meşgul tutacağı göz önüne alındığında, Xbox Game Pass’in bu çabalar için bütçeleri ne ölçüde finanse ettiğini merak etmelisiniz. Bununla birlikte Microsoft, Death’s Door gibi gerçekten harika oyunlardan genellikle gözden kaçan RTS türünün Age of Empires IV’üne kadar daha küçük türlere ve benzersiz bağımsız oyunlara dağlar yatırdı. Xbox Game Pass’teki çeşitlilik gerçekten örnek teşkil ediyor. Microsoft’un kendi büyük oyun kitaplığının dışında, en iyi Xbox Game Pass oyunları, büyük üçüncü taraf yayıncıların oyunlarını da içerir. PC’de, Sega’dan Football Manager ve Paradox’tan Crusader Kings III gibi oyunlarımız var. Konsolda, Mass Effect ve Dead Space dahil olmak üzere EA’nın klasik oyunlarından oluşan geniş bir kütüphanemiz var. Mobil cihazlarda Streets of Rage 4 ve Hades gibi oyunları kumandaya ihtiyaç duymadan oynayabilirsiniz. Modalite, tercih ve dikkat seviyesinden bağımsız olarak burada sunulan herkes için kelimenin tam anlamıyla bir şeyler var. Xbox Game Pass’teki büyük hacim ve çeşitlilik küçümsenemez.

Sonuç; Game Pass Almalı mıyım?

Sonuç olarak Xbox Game Pass aylık cüzi bir miktar ile erişebileceğiniz devasa oyun kütüphanesi olan bir hizmettir. İçinde istediğiniz hemen hemen her türde oyun bulunan bu devasa oyun kütüphanesine bir şans vermek güzel olabilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.