enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonulu Turizm Firmasından Büyük Başarı

Ukrayna ve Rusya arasında başlayan ve tüm Dünya’da endişe ile izlenen savaş, 2022 yılından çok ümitli olan Türk Turizminde ise daha büyük bir hayal kırıklığına sebep oldu. Ülkemizi en çok ziyaret eden iki güzel ülkenin savaşa başlaması ile hem büyük şaşkınlık, hem de büyük üzüntü yaşayan turizmciler, Ukrayna ve Rusya’da ki meslektaşları ile sürekli olarak irtibat halinde kalarak gelişmeleri takip ediyorlar.

Kastamonulu Turizm Firmasından Büyük Başarı
3 Mart 2022 11:19
A+
A-

Savaşın başlaması ile ve Rusya’nın 4 bir yandan başlattığı askeri harekat ile birlikte Ukrayna’da yatırımı bulunan, ailesi bulunan ve turist olarak giden bir çok vatandaşımız ateş hattının tam ortasında kaldı.  Türkiye Cumhuriyeti Dış İşleri Bakanlığı ve Ukrayna’da bulunan Büyükelçiliklerimiz vatandaşlarımızın Ülkemize güvenli bir şekilde dönüş yapmalarını sağlarken, özel firmalar ise farklı alternatiflere yöneldiler. İşte bu firmalardan biri de Kastamonulu  Turizm Air Transfer Lines firması Fatih Sezgin…

RUSYA  VE UKRAYNA’DAN YÜZLERCE VATANDAŞIMIZ TÜRKİYE’YE GETİRİLDİ

İşte bu alternatiflerden biri de 26 Ülke ve 40 Şehir’de transfer ve taşımacılık hizmeti veren, %100 yerli sermaye ile kurulmuş ve Air Transfer Lines firması. Firma savaşın başladığı ilk andan itibaren kurum ve kuruluşlar ile koordineli olarak Ukrayna’da kalan vatandaşlarımızın Moldovya üzerinden geçişlerini ve Moldavya’dan da güvenli bir şekilde Ülkemize gelişini sağlamaktadır.

37 Haber’e konu hakkında bilgi veren Air Transfer Lines firma yetkilisi Fatih Sezgin; “Savaş, sadece ekranlarda gördüğümüzden ibaret değil. Yarattığı korku ve tahribat çok daha büyük. Transfer ve taşımacılık faaliyetlerini normal zamanlar da da yürüttüğümüz Ukrayna’da bu sefer Vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde evlerine dönmesi için var gücümüz ile çalışıyoruz. Gelen talepleri büyük bir titizlik ile yürüterek vatandaşlarımızın Moldavya’ya geçişini ardından da çeşitli ülkelerden Ülkemize dönüşlerini sağlıyoruz. Şu ana kadar 1000’in üzerinde Hem Türk, hem de çeşitli milletlerden vatandaşın Savaş bölgesinden çıkışını ve evlerine ulaşımını sağladık. Bu doğrultuda hem Ukrayna’da hem de diğer ülkelerde bizden desteklerini esirgemeyen bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz. Bütün vatandaşlarımız evlerine sağ salim ulaşıncaya kadar bölge de çalışmalarımız devam edecek. “ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.