enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Ubisoft, Orta Doğu’da Geçecek Bir Oyun Olan ‘Assassin’s Creed Mirage’ı Onayladı

Bir sonraki Assassin’s Creed oyunu resmen açıklandı. Ubisoft, Assassin’s Creed Mirage’ın serideki bir sonraki giriş olduğunu doğruladı.

Ubisoft, Orta Doğu’da Geçecek Bir Oyun Olan ‘Assassin’s Creed Mirage’ı Onayladı
2 Eylül 2022 21:46 | Son Güncellenme: 2 Eylül 2022 21:53
A+
A-

Dün Ubisoft, her zaman popüler olan Assassin’s Creed serisinin bir sonraki bölümünün kapağını nihayet kaldırdı. Assassin’s Creed Mirage adlı oyun, oyunun Orta Doğu’da geçeceği iddialarını destekleyen bir görselle birlikte resmi olarak duyuruldu. Görüntü, Assassin’s Creed Valhalla’dan Basim olabilecek veya olmayabilecek, gizli bıçağı ve sivri başlıklı bir Assassin’i tasvir ediyor.

Raporlara göre Assassin’s Creed Mirage muhtemelen 9. yüzyılda Bağdat’ta geçecek ve ortamın yanı sıra yaydığı güçlü orijinal Assassin’s Creed etkileşimleri hayranlar arasında çok iyi gidiyor. “Şu güzel çevreyeve binalara bir bakın!” bir kullanıcı Assassin’s Creed alt dizinine yazdı. Bir diğeri, “Bu, AC1’e oldukça uygun ve o zamandan beri serideki başka hiçbir oyunun değinmediği bir zaman dilimi, Dürüst olmak gerekirse, köklerine geri dönüyorlarsa bu harika bir hamle olur.” dedi.

İlk Assassin’s Creed’den güçlü bir ilham almış gibi görünen ortamın yanı sıra, Mirage’ın son oyunların RPG tarzı sistemini bırakacağına ve daha küçük konumlarla ve gizliliğe vurgu yaparak temellere geri döneceğine dair söylentiler var. Bazı hayranlar serinin aldığı daha kapsamlı ve savaş ağırlıklı yönü beğense de, klasik Assassin’s Creed formülünün potansiyel dönüşü için çok heyecanlılar.

İşte Ubisoft Türkiye’nin sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi;

Ubisoft, Orta Doğu'da Geçecek Bir Oyun Olan 'Assassin's Creed Mirage'ı Onayladı

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.