enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Türk Futbolunda Skandallar Bitmiyor: İstanbulspor Başkanı Takımı Neden Sahadan Çekti, Ne Oldu?

Gün geçmiyor ki Trendyol Süper Lig’de skandal bir olay olmasın. Ligimize bu yıl çok kaliteli oyuncular geldi, her ne kadar Fenerbahçe ve Galatasaray arayı biraz açıp gitse de neredeyse her maç kaliteli ve güzel geçiyordu. Her hafta yaşanan alışılan hakem tartışmaları yerini geçen hafta adeta sahada eşkiyalık yapan Faruk Koca’nın ve beraberindeki kişilerin Halil Umut Meler’e saldırmasına bıraktı. Sonra bu olayı hakemlerin haklı olarak maça çıkmaması ve TFF’nin müthiş bir ikna gücüyle (!) hakemleri maça çıkartıp maçları yeniden devam ettirmesi izledi. İşte bir skandal da bugün patlak verdi.

Türk Futbolunda Skandallar Bitmiyor: İstanbulspor Başkanı Takımı Neden Sahadan Çekti, Ne Oldu?
19 Aralık 2023 22:43
A+
A-

 

İstanbulspor – Trabzonspor Maçı Yarıda Kaldı

Trendyol Süper Lig’in 17.haftasında oynanan İstanbulspor ile Trabzonspor arasındaki mücadele dakika 73’e kadar 1-1 eşitlikle devam ediyordu. Loshaj ile Mendy arasındaki ikili mücadele sonrası İstanbulspor faul beklerken hakem Ali Şansalan oyunu devam ettirdi ve devamında Trabzonspor Onuachu ile 2-1 öne geçti. Yapılan var kontrolü sonrası hakem gol kararını onayladı. Bu karara sinirlenen İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu sahaya inerek oyuncularını sahadan çekti ve oyuncular soyunma odasına gitti. Daha sonra İstanbulspor kaptanı Mehmet Yeşil sahaya gelerek Ali Şansalan’a maça çıkmayacaklarını iletti ve maç yarıda kaldı.

İşin ilginç yanı da hafta arası hakem Halil Umut Meler’i ziyaret eden kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un yanında, takımı sahadan İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu’nunda bulunması.

 

Bu Olanların Sorumlusu TFF Başkanı Değil de Kim?

Bu olaydan sonra TFF maç hakkında ne sonuç verecek? Muhtemelen İstanbulspor hükmen mağlup sayılacak ama bu olaylar böyle nereye kadar gidecek, taraftarların para ödeyerek evden veya statta izlediği biraz olsa rahatladığı futbolu bu hale getiren TFF yönetimi hala kendileri sütten çıkmış ak kaşık gibi davranmaya devam edip istifa etmeyecek mi? Kastamonu Haber olarak biz de sizler gibi canımız sıkkın bir şekilde beklemedeyiz. Daha mutlu ve neşeli haberlerde görüşmek üzere…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.