enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Lider GMG Kastamonuspor Isparta’da İkinci yarıda Coştu 0-3

Lider GMG Kastamonuspor ile Isparta 32 Spor erteleme maçında Isparta’da karşı karşıya geldi. ilk yarısı golsüz biten karşılaşmada temsilcimiz ikinci yarıda attığı gollerle galip gelmesini bildi.

Lider GMG Kastamonuspor Isparta’da İkinci yarıda Coştu 0-3
19 Aralık 2023 16:02 | Son Güncellenme: 19 Aralık 2023 16:03
A+
A-

  GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Isparta 32 spor karşına; Abdullah Yiğiter, Berkan Aydeniz, Umut Erdem. Ramazan Keskin, Yiğitali Bayrak, Kubilay Yavuz, Okan Eken, Yalçın Kılınç, Oğuz Yılmaz, İsmail Güven ve Yusuf Türk ilk 11’ini çıkardı.

Ev sahibi Isparta 32 Spor’un ise; Alp Tutar, Yiğithan Güveli, Samet Karakoç, Caner Koca, Mehmet Küçükdurmuş, Cemal Kızılateş, Abdülkerim Canlı, Ayberk Kaygısız, Alim Harlak, Muhlis İstemi ve Gürkan Başkan ilk 11’ile mücadeleye başladı. Karşılaşmayla ilgili tüm detayları Kastamonu Haber ekibimiz hazırladı.

Her iki takımda karşılaşmaya kontrollü başladı ve kontra ataklarla pozisyon bulmaya çalıştılar. Ancak orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ilk yarısında taraflar gol atamayınca soyunma odalarına 0-0 beraberlikle girdiler.

ikinci yarı biraz daha hareketli başladı. karşılaşmanın 51.nci dakikasında kazandığımız penaltı atışını İlyas Kubilay Yavuz gole çevirince deplasmanda 1-0 öne geçtik.

Golden hemen sonra gelişen ani atağımızda tecrübeli golcümüz Yusuf Türk’ün güzel golüyle skoru 2-0 a taşıdık ve skor olarak iyice rahatladık.

Maçın uzatma dakikalarında sonradan oyuna giren genç futbolcumuz Mustafa çaylı ile bir gol daha bularak skoru 3-0’a taşıdık

GMG Kastamonuspor karşılaşmadan 3-0 gibi net bir skorla galip gelerek ayrılarak galibiyet serisin 5 maça çıkararak puanını da 40’a çıkardı ve yerini sağlamlaştırdı. Temsilcimiz haftaya Arnavutköy ile karşılaşacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.