enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

The Witcher Remake, Unreal Engine 5 ile Yapılıyor

CD Projekt Red, Polonyalı stüdyo Fool’s Theory ile The Witcher Remake üzerinde çalıştığını ve tüm oyunun Unreal Engine 5’te yeniden inşa edeceğini duyurdu.

The Witcher Remake, Unreal Engine 5 ile Yapılıyor
1 Kasım 2022 09:13 | Son Güncellenme: 1 Kasım 2022 09:19
A+
A-

The Witcher yapımcısı CD Projekt Red, bu ayın başlarında ima ettiği yeni Witcher projelerinden, The Witcher serisinin ilk oyunun tamamen yeniden inşası olan The Witcher Remake olduğunu duyurdu. The Witcher Remake Unreal Engine 5’te “sıfırdan” inşa edilecek.

CD Projekt Red , “Oyun şu anda, deneyimli Witcher serisi çalışanlarının yer aldığı Polonya stüdyosu Fool’s Theory’de geliştirmenin ilk aşamalarında” diyor.

Stüdyo başkanı Adam Badowski, “The Witcher bizim için, CD Projekt Red için her şeyin başladığı yer” diyor. “Şimdiye kadar yaptığımız ilk oyundu ve o zaman bizim için büyük bir andı. Bu yere geri dönmek ve oyunu gelecek nesil oyuncuların deneyimlemesi için yeniden yapmak, daha büyük olmasa da aynı derecede büyük hissettiriyor. ”

Henüz belirlenmiş bir The Witcher Remake çıkış tarihi yok, ancak CD Projekt Red’in dediği gibi, şu anda “geliştirmenin erken aşamalarında”.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.