enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

TFF 2.LİG’de Artık Son 3 Maç: GMG Kastamonuspor Ankara Demirspor

TFF 2.Lig Kırmızı grupta GMG Kastamonuspor 36.ncı hafta karşılaşmasında bugün kendi sahasında Ankara Demirspor ile karşı karşıya geliyor.

TFF 2.LİG’de Artık Son 3 Maç: GMG Kastamonuspor Ankara Demirspor
7 Mayıs 2023 05:39
A+
A-

Kastamonu Spor Haberleri

Geçen hafta yine kendi sahasında oynadığı Kırklarelispor ile 0-0 berabere kalarak puanı 39 yapan GMG Kastamonuspor ligin sondan üçüncü maçında 66 puanlı güçlü rakibi Ankara Demirspor karşısında galip gelerek taraftarını sevindirmek istiyor.

Geçen hafta Kırklarelispor maçına 18 yaşındaki Alptekin Çaylı’yı kaptan olarak çıkaran Teknik Direktör Levent Eriş, GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş,. “Bandı ona verirken gurur duydum” demiş ve “Bu durum bir şehrin geleceğine ışık tutacak” diyerek “18 yaşında şehrin altyapısından yetişen bir evlat. İnşallah altyapımızdan yetişecek çocuklarımıza da çok iyi rol model olacak. Ben şahsen bandı ona verirken gurur duydum. Eminim ki sizlerde onur ve gurur duydunuz. Hepinize bu çocuklarımıza verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederim.” diyerek GMG Kastamonusporun geleceğe yatırım yaptığını söyleyerek bu şekilde başarının da geleceğini belirtmişti.

HAKEMLER BELLİ OLDU

GMG Kastamonuspor – Ankara Demirspor maçını, Bilecik bölgesinden Barkın Kara yönetecek. Barkın Kara’nın yardımcılıklarını ise, Eskişehir bölgesinden Ramazan Ufuk Avdaş ve Balıkesir bölgesinden Hasan Cebeci yapacak. Bu maçın dördüncü hakemi ise grubumuzun lideri Kocaeli bölgesinden Sait Tuzcu..

GMG Kastamonuspor Ankara Demirspor (Canlı Yayın)

GMG Kastamonuspor 🆚 Ankara Demirspor
🏆 TFF 2. Lig Kırmızı Grup
🗓 7 Mayıs 2023 Pazar
🕗 15.00
🏟 Kastamonu Gazi Stadyumu
📲 #KSKvADS

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.