enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Star Wars Jedi: Survivor İncelemesi (Star Wars Jedi: Survivor Fiyatı Ne Kadar?)

STAR WARS Jedi: Fallen Order’ın devamı niteliğindeki Star Wars Jedi: Survivor harika bir hikaye, çok sayıda ışın kılıcı ve keyifli bir oyun sunuyor. Respawn’ın Star Wars hayranlarının seveceği bir oyun yaptığına şüphe yok gibi duruyor.

Star Wars Jedi: Survivor İncelemesi (Star Wars Jedi: Survivor Fiyatı Ne Kadar?)
6 Mayıs 2023 20:33
A+
A-

Star Wars Jedi: Survivor çok büyük ve yemyeşil tehlike dolu gezegenlerden İmparatorluk üslerine kadar keşfedilecek pek çok alan var. Ana hikaye yaklaşık 20-25 saat civarı sürüyor. Bu, acele etmek yerine ortalıkta dolaşıp keşfetmekle ilgili bunları yapıp yapmamanıza göre oyun süreniz uzayıp kısalabilir. Zıplama ve çevre bulmacaları gibi yapılacak eğlenceli şeylerde var

Hikaye açısından, Jedi Survivor çok fazla risk almıyor – galaksiyi tekrar kurtarmak için MacGuffins’i kovalayarak dolaşıyorsunuz. Jedi’ımız artık Güç kullanımında daha olgun ve kendinden emin (ve oyun onları yeniden öğrenmenizi sağlamıyor). Yardımcı oyuncu kadrosu mükemmel ve ana büyük kötü o kadar da tehdit gibi gelmiyor. Ancak, zorlu  görevler ve savaşlar olacaktır. Açıkçası olay örgüsü bir kaç istisna dışında geri kalanı tahmin edilebilir.

Oynanış açısından Respawn, Fallen Order’ın mükemmel formülünü bozmadı. Star Wars Jedi: Survivor’da daha fazla çeşitlilik için yeni ışın kılıcı duruşları eklendi. Oyunu bitirdikten sonra bile bolca tekrar oynanabilirlik var. Dürüst olmak gerekirse, normal seviyede çok da zor değil.

Star Wars Jedi: Survivor Fiyatı Ne Kadar?

Star Wars Jedi: Survivor’ın güncel fiyatı Steam’de 1.199,99 TL, Deluxe Edition versiyonun fiyatı ise 1.599,99 TL’dir. PlayStation fiyatı ise standart sürüm için 1.400,00 TL’den satılmaktadır

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.