enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

TFF 2.LİG: GMG Kastamonuspor Zirveyi Karıştırdı 0-0

GMG Kastamonuspor TFF 2. Lİig 30. Hafta karşılaşması için Silahtaraağaoğlu Vanspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Ligin zirvesinde yer alan rakibi Vanspora karşı başa baş bir ortaya koydu ve berabere kaldı.

TFF 2.LİG: GMG Kastamonuspor Zirveyi Karıştırdı 0-0
2 Nisan 2023 15:42
A+
A-

Son iki haftadır biri hükmen olmak üzere iki galibiyet alarak rahatlayan GMG Kastamonuspor’un Teknik Direktörü Levent Eriş, Vanspor karşılaşmasına Eray Birniçan, Yusuf Talum, Berkan Aydeniz, A.Furkan Özcan, Ömer Faruk Yücel, B. Burak Turan, Bertu Alican Özyürek, Yiğitali Bayrak, Abdülaziz Solmaz ve Ergin Keleş 11’i ile başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti. Her iki takımda kontrollü bir oyun sergileyince ve final paslarında tercih hataları yapınca ilk yarı gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odasına 0-0 berabere gitti.

Maçın ilk yarısında temsilcimizde Yusuf Talum ve Ömer Faruk Yücel sarı kart gördüler.

Maçın ikinci yarısının ilk yarım saati karşılıklı ataklar ve oyuncu değişiklikleri ile geçti. Bu dakikalarda gelişen ataklar sonuç vermedi. Vanspordan iki oyuncu sarı kart gördü.

Ligin zirvesinde yer alan Vanspora karşı başa baş bir ortaya koyan temsilcimiz rakibinden bir puan alarak grubun zirvesini karıştırmış oldu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.