enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

TFF 2.LİG: GMG Kastamonuspor Puanları 1-1 Dağıtıyor

TFF 2.Lig Kırmızı grupta GMG Kastamonuspor 36.ncı hafta karşılaşmasında kendi saha ve seyircisi önünde Ankara Demirspor ile karşı karşıya geldi. GMG Kastamonuspor kendi evinde yine 1 puana razı oldu.

TFF 2.LİG: GMG Kastamonuspor Puanları 1-1 Dağıtıyor
7 Mayıs 2023 18:00
A+
A-

Geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde Kırklareli ile 0-0 berabere kalan GMG Kastamonuspor’un Teknik Direktörü Levent Eriş, bu haftaki güçlü rakibi Ankara Demirspor karşılaşmasına Mustafa Güngör, Ismail Bilgin, Emre Can Coskun, Furkan Özcan, Kadir Keleş, Berkan Aydeniz, Ramazan Keskin, Yigitali Bayrak, Mustafa Alptekin Çaylı, Fuat Bavuk ve Ergin Keleş 11’i ile başladı.

TFF 2.LİG: GMG Kastamonuspor Puanları 1-1 Dağıtıyor

GMG Kastamonuspor güçlü rakibi karşısında maçın ilk yarısının 26.ncı dakikasında Ahmet Faruk Özcan’ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalmasına rağmen mücadeleyi bırakmadı.

Karşılaşmanın 37.nci dakikasında tecrübeli ve yılların deyimli golcümüz Ergin Keleş’in attığı golle Gazi stadında 1-0 öne geçtik.

Galibiyet sevincimiz uzun sürmemedi ve 39.ncu dakikada Mustafa Hüseyin Seyhan’ın attığı golle karşılaşmaya denge geldi.

Maçın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere bitti.

İkinci yarısında her iki takımın gol çabaları gol atmaya yetmeyince karşılaşma 1-1 berabere bitince takımlar birer puana razı oldular. GMG Kartamonuspor bu beraberlikle puanını 40’a çıkarmış oldu.

GMG Kastamonuspor önümüzdeki mücadelede lider Kocaelispor ile karşılaşacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.