enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

TFF 2.LİG: GMG Kastamonuspor Lider Kocaelispor’a Karşı Şansızdı 0-1

GMG Kastamonuspor; TFF 2.Lig Kırmızı Grup 18.Hafta mücadelesinde taraftarın yoğun ilgisi önünde Gazi Stadyumu’nda lider Kocaelispor ile karşı karşıya geldi.

TFF 2.LİG: GMG Kastamonuspor Lider Kocaelispor’a Karşı Şansızdı 0-1
11 Aralık 2022 16:05
A+
A-

Kastamonu Haber 

GMG Kastamonuspor, Lider Kocaelispor karşısına; Eray Birniçan, Şaban Özel, İsmail Bilgin, Berkan Burak Turan, Ömer Faruk Yücel, Abdülaziz Solmaz, Ayhan Gürbüz, Ergin Keleş, Erman Bulucu, Ramazan Işık ve Metincan Cici 11’i ile başladı.

Her iki takımda maça kontrollü başladı. 13.ncü dakikada gelişen Kocaelispor atağında Cem Ekinci ile golü bulunca deplasmanda 1-0 öne geçmiş oldu.

İlk yarıda çok top kaybı ve pozisyon hataları yapan GMG Kastamonuspor rakip kalede tehlikeli olamayınca devre arasına 1-0 yenik gitmiş oldu.

İkinci yarıya iyi başlayamayan temsilcimiz rakip yarı sahasına geçmekte zorlanırken kalesinde çok tehlikeli pozisyonlar verdi.

60.ncı dakikada Berkay Samancı ve Yasin Başaytaç’ın oyuna girmesi maçın dengesini bir anda değiştiriverdi. Maçın 65.nci dakikasında Abdülaziz’in kullandığı köşe vuruşunda İsmail Bilgin’in güzel kafa vuruşunu kaleci Gökhan son anda çelebildi. Bu dakikalarda sağdan soldan üst üste kornerlerle rakibini adeta bunaltan GMG Kastamonuspor beraberlik şansını değerlendiremedi. Maçın 77.nci dakikasında kaptan Abdülaziz oyundan çıkarken yerine Mustafa Çavlı girdi.

83.ncü dakikada rakibin büyük hatasında topu kapan ve kaleci Gökhan ile karşı karşıya kalan tecrübeli Ergin Keleş’in vuruşunu kaleci son anda çelince yüzde yüzlük bir gol pozisyonundan yararlanamamış olduk. Ardından gelişen atakta Metincan’ın şutunda da gol olmayınca Teknik Direktör Ümit Karan Berkay Samancı’nın yerine Efe Görgülü’yü oyuna dahil etti.
Maçın son bölümlerinde yoğun baslı kuran temsilmiz istediği golü bir türlü bulamayınca karşılaşma lider Kocaelisporun 1-0 lık üstünlüğü ile sona ermiş oldu. İkinci yarının 60.ncı dakikasından itibaren oyuna ağırlığını koyan ve pozisyonlar bulan GMG Kastamonuspor verdiği mücadele ile takdir topladı.

Bu sonuçla temsilcimiz 20 puanda kalmış oldu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.