enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

TFF 2.LİG: GMG Kastamonuspor Lider Kocaelispor Karşısında Galibiyet Peşinde

GMG Kastamonuspor; TFF 2.Lig Kırmızı Grup 18.Hafta mücadelesinde 11 Aralık Pazar günü saat 14.00’te Gazi Stadyumu’nda lider Kocaelispor ile karşılaşacak.

TFF 2.LİG: GMG Kastamonuspor Lider Kocaelispor Karşısında Galibiyet Peşinde
10 Aralık 2022 14:01 | Son Güncellenme: 13 Aralık 2022 06:50
A+
A-

GMG Kastamonuspor 53 yıl aradan sonra bir zamanlar Süper Liğin flash takımlarından olan ve Körfezin köklü takımı Kocaelispor’u konuk ediyor.

Kastamonu Gazi Stadı’nda pazar günü oynanacak olan ve Kocaelispor taraftarının da tribünde olacağı maçın başlama saati 14.00

Ligde Kocaelispor 38 puanla lider durumda, GMG Kastamonuspor ise 20 puanla 13.ncü sırada bulunuyor. Geçen hafta Ankara deplasmanından 3 puanla dönen GMG Kastamonuspor lideri devirip galibiyet serisine devam etmek istiyor.

KOCAELİSPOR GALİBİYET SAYISINDA 3-1 ÖNDE

İki takım tarihte toplam 4 kez karşı karşıya gelirken bunlardan 3’ünü Kocaeli ekibi 1’ini ise temsilcimiz GMG Kastamonuspor kazandı.

ANTREMANDA MORALLER YERİNDEYDİ

GMG Kastamonuspor, lider Kocaelispor maçının hazırlıklarını Gazi Stadı’nda yaptığı antrenmanla sürdürerek maç saatini beklemeye başladı.

Teknik Direktör Ümit Karan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmanın ilerleyen dakikalarında ise teknik ve taktik antrenman gerçekleştirildi. Kırmızı Siyahlı futbolcuların arzulu görüntüsü ve gayreti teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.