enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’dan Örnek Proje

Taşköprü Belediyesi, çevreye duyarlı bir yaklaşım sergilemek ve elektrik ihtiyacını karşılamak amacıyla Cuma Pazarı alanı ve Şehirlerarası Otobüs Terminali çatılarına Güneş Enerji Santrali (GES) projesinin inşasına başladı.

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’dan Örnek Proje
14 Şubat 2024 09:21
A+
A-

Taşköprü Belediyesi, elektrik ihtiyacını karşılamak ve çevreye duyarlı bir yaklaşım sergilemek amacıyla Cuma Pazarı alanı ve Şehirlerarası Otobüs Terminali çatılarına Güneş Enerji Santrali (GES) projesinin yapımına başladı. Bu sürdürülebilir ve çevreci projenin toplam maliyeti 16,5 milyon TL olarak belirlendi. Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, projenin hayata geçirilmesiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal “ Ya Bismillah “

“Ya Bismillah diyerek GES projesinin yapımına başladık ve  kısa sürede tamamlanacağız.  Projemizde ayda 640 KWE’lık temiz enerji üreterek Belediyemize katkıda bulunacak. Taşköprü için çevre dostu, gelecek için önemli bir adım olduğunu vurgulamak lazım. ilçemizin yaşana bilirliğini artırmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek.   Temiz enerji ve sürdürülebilirlik konusunda atılan her adımın gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakma hedefine katkı sağlayacak.” dedi.

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal'dan Örnek Proje

Yorumlar
  1. Gaffaroğlu dedi ki:

    Tebrik ederim. Taşköprümüzde klasik çözümler dışında güzel bir düşünce.