enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

SON DAKİKA: Saadet Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hulusi Özbek Oldu

Kastamonu İttifakına katılmayan Saadet Partisi, Kastamonu il başkanı olarak Nihat Yazıcıoğlu’nu, Kastamonu Belediye Başkan aday olarak ta Hulusi Özbek’i belirledi.

SON DAKİKA: Saadet Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hulusi Özbek Oldu
3 Şubat 2024 21:46 | Son Güncellenme: 3 Şubat 2024 22:23
A+
A-

  Saadet Partisi, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu ve binlerce teşkilat mensubunun katılımıyla Ankara ATO Congresium Salonu’nunda ‘Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’ düzenledi. Toplantıda, 9’ü büyükşehir, Kastamonu olmak üzere 26’sı il belediye başkanı ve 339 belediye başkan adayı açıklandı. Saadet Partisi Kastamonu ilçe adaylarını da kısa sürede açıklaması bekleniyor.

Saadet Partisi, Millî Görüş belediyeciliğinin başkan adaylarını bugün Ankara’da tanıttı. Salon ve çevresinde Milli Görüş teşkilatları büyük bir coşku oluşturdu. Milli Görüş Lideri Temel Karamollaoğlu, aday tanıtım toplantısında; “İsraf, rüşvet ve yolsuzluk düzenine son vereceğiz.” dedi.

SAADET PARTİSİ KASTAMONU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HULUSİ ÖZBEK OLDU

Uzun yıllardır Saadet Partisinin değişik kademelerinde görev alan Çatalzeytinli Hulusi Özbek İstanbul Esenler ilçe başkanlığı da yapmıştı.

Saadet Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hulusi Özbek kimdir? Hulusi Özbek kaç yılında hangi ilçede doğdu, hangi okullarda okudu?

 

Hulusi Özbek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Saadet Partisi Kastamonu milletvekili adayı olmuştu.

Saadet Partisi Kastamonu adayı Hulusi Özbek

Hulusi Özbek; Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesine bağlı Celaller köyünde dünyaya gelen Özbek, ilkokulu köyünde bitirdikten sonra orta ve lise eğitimini İstanbul’da bitirdi. 1992 yılında Milli Gençlik Vakfı’nda çeşitli görevlerde bulunan Özbek, aktif siyasete 1997 yılında Esenler ilçe Gençlik Başkanı olarak girdi. Partisinde İstanbul’da çeşitli görevlerde bulunan Özbek, 2009 yılında Çatalzeytin belediye başkan adayı oldu. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da ve İstanbul’da faaliyet gösteren Kastamonulu Milli Görüşçüler platformunda da aktif görev alan Özbek, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.