enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

SON DAKİKA: Kastamonu’da İnanılmaz Vahşet!

Tüm Türkiye Milli Gazete Yazarı Mustafa Kasadar’ın 19 yaşındaki oğlu Muhammet Nuh Kasadar’ın hunharca öldürülüşüne ağlarken, üzülürken bir vahşet haberi de maalesef Kastamonu’dan geldi.

SON DAKİKA: Kastamonu’da İnanılmaz Vahşet!
17 Temmuz 2023 18:54 | Son Güncellenme: 17 Temmuz 2023 23:58
A+
A-

Geçen hafta İstanbul’da tüm Türkiye’nin kanını donduran bir cinayet işlendi. Milli Gazete yazarı ve yayıncı Mustafa Kasadar hocanın 19 yaşındaki oğlu Muhammet Nuh vahşice öldürüldü. Hatta öldürülmekle kalmadı, doğranmış ve derin dondurucuya konulmuş olarak bulundu. Cani, polisler tarafından kıskıvrak yakalandı ama tüm Türkiye 19 yaşında olan pırıl pırıl bir gence gözyaşı döktü. Ve bu cinayetin gözyaşı dinmeden bir vahşice cinayette Kastamonu’dan geldi.

 

  Kastamonu Haber ekibimizin edindiği bilgiye göre; Kastamonu Merkeze bağlı Ahlat köyünde tarlasına ot biçmek için dün sabah evinden ayrılan ve geri dönmeyen ve sonra bir daha haber dahi alınamayan Satı Doğruoğlu’nun yakınları, önce kendi imkanları ile arama çalışması yaptılar, ancak başarılı olmayınca durumu hemen jandarma ekiplerine bildirdiler. Kastamonu Jandarma hemen arama çalışması başlattı. İlk gün arama çalışmalarından bir sonuç çıkmadı.

Bugün sabah saatlerinde tarlaya yakın kan izlerine rastlanılması üzerine, izleri takip ederek bir samanlıkta baltayla öldürüldüğünü tespit eden jandarma ekipleri, Satı Doğruoğlu’nun balta ile öldürüldükten sonra çuvala konularak dereye atıldığını tespit etti.

Kastamonu Cumhuriyet savcısının ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemesinin ardından Satı Doğruoğlu’nun cenazesi, dereden çıkartılarak Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morguna kaldırıldı.

Olayın ardından samanlığın sahipleri B.Ç., eşi B.Ç. ve oğlu Ü.Ç., jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Bu vahşetle ilgili soruşturma geniş çaplı devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.