enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Şenol Güneş’in Yardımcısından sürpriz açıklama: ‘Teklif gelirse kabul edecek’

Güney Kore Milli Takımı, Alman teknik direktör Jürgen Klinsmann ile yollarını ayırdıktan sonra son olarak Beşiktaş’ı çalıştıran ve bir süredir yeşil sahalardan uzak olan Şenol Güneş’in yardımcısı Şeref Çiçek, deneyimli hocanın teklif gelmesi halinde Güney Kore Milli Takımı’nı yönetmeye sıcak bakabileceğini belirtti.

Şenol Güneş’in Yardımcısından sürpriz açıklama: ‘Teklif gelirse kabul edecek’
22 Şubat 2024 09:39
A+
A-

Şenol Güneş, Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra bir süredir boşta kaldı ve adı Güney Kore Milli Takımı’nın teknik direktörlüğü için geçiyor.

Güneş’in yardımcısı Şeref Çiçek, NTV Spor’un Kore televizyonu KBS’den aktardığına göre;  Güneş’in Güney Kore Milli Takımı teknik direktörlüğüne ilgi gösterdiğini belirtti.

Yaklaşık 20 yıldır Şenol Güneş’in yardımcı antrenörü olan Çiçek, KBS’e yaptığı açıklamada, “Kore Futbol Federasyonu, Şenol Güneş’e teknik direktörlük teklif ederse kabul edecektir” dedi.

Çiçek ayrıca, deneyimli teknik adamın şu anda Korece öğrenmeye odaklandığını ifade etti. Şenol Güneş daha önce 2007-2009 yılları arasında Güney Kore’nin FC Seul takımını çalıştırmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.