enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Sayın Bülent Arınç “Kral Çıplak” Diyerek Ne Demek İstedi (Peki Bülent Arınç’ın Durumu Ne Olacak?)

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, ‘Türk Demokrasi Vakfı; Yeniden’ başlıklı toplantıda yaptığı açıklamalar gündeme damga vurdu vurmaya da devam ediyor. Açıkca şunu ifade edeyim sayın Bülent Arınç’ı Refah Partisi döneminde çok severdim. Hocasını bırakıp gitmesi ona hiç yakışmamıştı cezasını çekiyor diyeceğim ama…

Sayın Bülent Arınç “Kral Çıplak” Diyerek Ne Demek İstedi (Peki Bülent Arınç’ın Durumu Ne Olacak?)
18 Haziran 2022 17:27 | Son Güncellenme: 18 Haziran 2022 17:37
A+
A-

BÜLENT ARINÇ DOĞRU SÖYLÜYOR Kİ ONUN İÇİN 9 KÖYDEN KOVULUYOR

Sayın Bülent Arınç’ ı sevelim sevmeyelim. Ancak hakkını verelim.

Ne hakkı mı?

• Bir dönem TBMM Başkanlığı yaptı
• Bir Başbakan Yardımcılığı yaptı
• Bir Dönem Bakanlık Yaptı
• Uzun yıllar vekillik yaptı
• CB YİK üyesi oldu…

Bugün Ak Partililerin veya sevmeyenlerinin onu suçlayabildiği tek konu Fetöcülük.!

Ak Partide bir dönem ucundan bucundan görev yapanların şaibelerinin, yolsuzluklarının, adam kayırmalarının zirve yaptığı bir dönemde sayın Arınç’ı hiç kimse yolsuzluk yaptı, adamlarını kayırdı, rüşvet verdi, ihaleye fesat karıştırdı, belediyelerden şunu aldı, imar planını değiştirtti, uyuşturucu kullananlarla fotoğraf çektirdi vb.akla gelebilecek hiç bir iddia ve iftira atamıyorsa hem de bu dönemde bu çok önemli bir meziyettir bu bence.!

Ben fetöcü olup olmadığına karar veremem. Ancak şunu iddia ederim. Eğer Bülent Arınç fetöcü ise Ak Partinin aşağı yukarı hepsi fetöcüdür.

Ha Bülent Arınç hata yapmamış mıdır? Elbette yapmıştır. Ancak şu dönemde konuşması son derece önemlidir. Sayın Arınç Başbakan yardımcısı iken de konuşabiliyordu, YİK üyesi ikende konuşabiliyordu. Ak Partinin içinde “Kral Çıplak” diyebilen nadir kişilerdendir. Konuştuklarında da yerden göğe kadar haklıdır.

Ancak şuan ki Ak Partililer sayın Bülent Arınç’a Perinçek’e verdikleri değerin milyonda birini vermiyorlar. Haa sayın Arınç gibi düşünenler yok mu partide? Bence çoook var. Ancak sayın Cumhurbaşkanının çevresinde ve parti yönetiminde sayın Arınç’ın işaret ettiği insanlar olduğu için kimseler “korkudan”konuşamıyor. Arınç’ın dediği gibi hiç kimse “Kral Çıplak” diyemiyor.

Her zaman ve her ortamda doğruları söylemekten hiç çekinmeyen Arınç’ın bazı gözlemdeğim bazı özellikleri ise şöyledir(

* Yalakalık yapmaz.
* Ahlaksızlık yapmaz.
* Kimseye hakaret etmez.
* Kimseye İftira ve Çamur atmaz.
* Yolsuzluk Yapmaz
* İkiyüzlülük Yapmaz.
* Boş konuşmaz.
* Dürüsttür.
* Saygılıdır.

Şimdi bunları sayınca sayın Arınç sütten çıkmış ak kaşık mı diye soran olabilir. Elbette sütten çıkmış ak kaşık değildir. Yanlışları da hataları da elbette vardır. Hani eski siyasetçileri görev yaptığı dönemlerde hep eleştirirdik hatta hiç sevmezdik ya; şimdi de onları mumla arar hale geldik ya, işte Arınç’ta o siyasetçilerden biri gibidir. Bakın tekrar ediyorum. Sayın Arınç’ı hiç sevmeyen ve ondan nefret eden bir Melih Gökçek var. Hadi çıksın desin ki Arınç yoksuzluk yapmıştır, Arınç hırsızlık yapmıştır. Arınç Rüşvet vermiştir… diyemiyor diyemez de..

Sayın Arınç’ın oğlu da Ak Parti milletvekilidir. Onu dahi zor durumda bırakma pahasına konuşabiliyorsa birilerinin Arınç’ı dikkate alması gerekiyor.

Arınç için tek suçlama fetöcülük. Zaten Ak Partililerin yani sayın Arınç’ın tarif ettiği Ak Partililerin fetöcü yaftası vurmadıkları kim kaldı ki?

Bugün yolumuz yoludur dedikleri Erbakan hocalarını yaptıtığı uyarılar ve nasihatlerden dolayı kıskançlıkla ve ergenekonculukla suçlamaktan geri kalmayan Ak Partililer Bülent Arınç’ı da suçlamaktan geri kalmayacaklardır.

Sayın Bülent Arınç söylediklerinde çok haklıdır. Tek haksız olan yeri ise “Kral Çıplak demenin vaktidir” demesidir.

Çünkü artık “Kral çıplak” demenin vakti gelip çoktan geçmiştir. Burada çok geç kalınmıştır. Gerçi Ak Partinin en büyük özelliği ve kötü gidişatın en büyük sebebi de bugüne kadar “Kral Çıplak” diyenleri hiç dikkate almamasıdır. Hatta HAİN olarak görmesidir. Onun içindir ki Ak Partinin en önemli isimleri sayın Abdullah Gül, Bülent Arınç, Ahmet Davutoğlu’ndan nefret edip Perinçek’e muhtaç hale gelmişlerdir.

Mehmet Metiner’in dediği gibi ihraç edilecek bir şey söylememiştir. Sayın Arınç’ın söyledikleri bir babanın oğluna nasihatı gibidir. İyiniyetli bir yaklaşımdır. Kurucusu olduğu bir partinin göz göre göre yanlış yapmasından kaynaklanmıştır.

Hani araba ile uzun bir yola çıkarız ya, şoför uyumasın diye arada yalandan öksürürüz, haksırırız ya; işte Bülent Arınç, uyuyan Ak Partinin uyanması için öksürmeye çalışıyor, haksırmaya çalışıyor. Ve diyor ki korkmayın ufaktanda olsa öksürün, haksırın ve konuşun ki şoförümiz uyansın. Yoksa UÇURUMA GİDİYORUZ…

Ya bunda kızacak ne var peki? Adam iyiniyetle kurucusu olduğu partiyi uyarıyor. Bülent Arınç’ı eleştirenlerin hangisi sayın Arınç kadarı bırak binde biri kadar Ak Partiye hizmet etmiştir? Ak Partiyi kuranlardan ve önemli isimleri ötekileştirmenin, hain damgası vurmanın, küfür etmenin veya partiden ihraç etmenin kime ne faydası olur ki? Ya bi dinleyin bakalım. Bu insanlar ne demek istiyor?

“Dava” bir denilen partiden hiç ki de hiç kimseyi İHRAÇ edemez ve ATAMAZ.!

“Dava”nın sahibi sen misin ki geleni kabul etmeyeceksin gidene sen karar vereceksin!?

BÜLENT ARINÇ BABA OCAĞINA DÖNMELİDİR

Sayın Bülent Arınç’a önerim Baba ocağına geri dönmesidir. Çok sevdiğini bildiğim Temel abisinin yanına gidip ben geldim ve ne görev verirseniz yapmaya hazırım demesidir.

Şartsız şurtsuz samimiyetle gelen bir kimseye “SEN GEÇMİŞTE HATA YAPTIN GELEMEZSİN” deme hakkımız yoktur. Milli Görüş sıradan bir parti değildir. Milli Görüş bir “DAVA” hareketidir. Dava’nın sahibini de her Milli Görüşçü çok iyi bilir zaten.!

Vesselam

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.