enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Karneler Alındı Okullar Yaz Tatiline Girdi

Eğitim; insanı değerli kılan, toplumu yücelten ve insanlığa yön veren önemli bir süreçtir. Ülkelerin gücü iyi eğitime sahip, nitelikli insan gücünden gelir. Gelecek nesillerimize binlerce yıllık birikimimizi, kültürümüzü, tarihimizi, millî ve manevi değerlerimizi eğitimle aktarabiliriz. Gelişen ve değişen dünyada eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır.

Karneler Alındı Okullar Yaz Tatiline Girdi
17 Haziran 2022 14:23 | Son Güncellenme: 17 Haziran 2022 14:24
A+
A-

Kastamonu İl Millî Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu’nun Okulların tatile girmesiyle yayınladığı yıl sonu kapanış mesajı

Başarılı bir eğitim öğretim yılını daha huzur ve güven içerisinde sona erdirmenin mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. 2021-2022 eğitim öğretim yılını tamamladığımız bugün, tüm öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşıyor; öğrenci ve öğretmenlerimizin sağlık ve huzur içerisinde bir tatil süreci geçirmelerini diliyorum.

Eğitim; insanı değerli kılan, toplumu yücelten ve insanlığa yön veren önemli bir süreçtir. Ülkelerin gücü iyi eğitime sahip, nitelikli insan gücünden gelir. Gelecek nesillerimize binlerce yıllık birikimimizi, kültürümüzü, tarihimizi, millî ve manevi değerlerimizi eğitimle aktarabiliriz. Gelişen ve değişen dünyada eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Amacımız evlatlarımızın, teknolojiye yön verebilen, donanımlı, okuyan, araştıran, sorgulayan güçlü bireyler olarak hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetiştirilmesidir. İlimizde de eğitimin her kademesinde daha iyiye ulaşmayı hedefliyor, bu bilinçle çalışmalarımıza yön veriyoruz.

 

Değerli Öğretmenlerim,

Ülkemizi güçlü yarınlara taşıyacak yeni nesillerimizin yetişmesinde en büyük güç şüphesiz sizlersiniz. Her zaman daha iyiyi, daha yeniyi ve daha fazlasını öğretmek amacıyla canla başla yürüttüğünüz tüm çalışmalarınızı ve azminizi takdir ediyor, gayretlerinizi yürekten destekliyorum. Pırıl pırıl yetişen bu yeni nesil; sizin emeğiniz, sizin alın terinizdir. Eğitim öğretim yılı boyunca öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için gösterdiğiniz tüm gayretiniz için de teşekkür ediyorum.

Sevgili Öğrenciler,

Bu eğitim öğretim yılında da çok çalışarak bir üst sınıfa geçmeyi hak ettiniz. Hepinizi tebrik ediyorum. Tatil sürecinde öncelikle dinlenmenizi, aileniz ve sevdiklerinizle dolu dolu zaman geçirmenizi, kişisel ve sosyal gelişiminizi destekleyici faaliyetlerde yer almanızı ve bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Bu tatil sürecinin, eksik yönlerinizin değerlendirmesini yapmak için çok önemli bir fırsat olduğunu unutmayınız.

Kıymetli Velilerimiz,

Sizlerin eğitim öğretim sürecine aktif katılımınız, öğrencilerimizi hem sosyal hayatta hem de okul hayatında daha başarılı kılacaktır. Evlatlarımızın başarılı bir öğrenci olabilmesi kadar iyi ve nitelikli bir insan olarak yetişmesi de bizim için son derece önemlidir. Çocuklarımızın başarılarını sadece karne notlarından ibaret görmemeli, onları davranış ve tutumlarıyla da değerlendirmeliyiz. Unutmayınız ki karneleri öğrencilerimizin değerini, şahsiyetini, erdemlerini ve zekâ seviyelerini belirleyecek bir gösterge değildir.

Çocuklarınızla birlikte geçireceğiniz güzel zamanlar, onlara göstereceğiniz ilgi, alaka ve sevginiz onların hayat karşısındaki duruşlarını belirleyerek başarılarını arttıracak ve ne istediğini bilen bireyler olarak yetişmelerini sağlayacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.