enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Rüya Tabirleri: Rüyada Kurban ve Bayram Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kurbanlık görmek ne anlama gelir? Rüyada kurban kesmek Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada koyun kurban kesmek ne anlama gelir? Rüyada büyükbaş hayvan kurban kesmek ne anlama gelir? Rüyada Ramazan Bayramı’nı görmek ne anlama gelir? Rüyada bayram ziyareti görmek ne anlama gelir? Rüyada bayram harçlığı almak ne anlama gelir?  Rüyada Kurban ve Kurban bayramını, adak ve bayram günülerini veya da bayramlık aldığımızı görmek nasıl yorumlanır? Kastamonu Haber ekibimiz sizler için araştırdı.

Rüya Tabirleri: Rüyada Kurban ve Bayram Görmek Ne Anlama Gelir?
13 Haziran 2023 15:15
A+
A-

Kurban, bütün keder ve gamlardan kurtulmaya, sevinmeye ve bereket olmasına müjdedir. Rüyayı gören, hamile kadın ise hayırlı bir erkek çocuk dünyaya getirir.

Bir kimse kendisinin bir deve veya sığır ya da koç kurban ettiğini görse, borçlu ise borcundan kurtulur. Fakir ise zengin olur ve kolaylığa kavuşur. Herhangi bir şeyden korkan kimse kurban kestiğini görse, korktuğundan emin olur. Haccetmemiş kimse görse, hacca gider. Gam ve kederli birisi ise gam ve kederinden kurtularak sevince kavuşur.

  Rüyada kurban görmek, zevceye veya kendisiyle iftihar edilen çocuğa ya da kendisiyle Allah (C.C)’a yaklaşılan iyi amele yorumlanır,

 RÜYADA KURBAN BAYRAMI: Rüyada kurban bayramını görmek geçmiş bir sevincin tekrar gelmesine ve helak olmaktan kurtulmaya yorumlanır. Zira İsmail (A.S.) kesilmekten o gün kurtulmuştu.
Rüyada görülen bayram, ferahlık ve sevinçtir. Herhangi bir şeyini kaybeden bir kimse, rüyada bayram gününde bulunduğunu görse, kaybettiği şey eline geçer. Rüyada bayram görmek, bolca geçinmeye işarettir.

 RÜYADA ADAK GÖRMEK: Rüyada adak adamak, hayırlı bir işe teşebbüs edeceğinize alâmettir.

 RÜYADA BAYRAM GÖRMEK: Rüyada Kurban bayramı içinde bulunduğunuzu görmek: Mevki sahibi bir zatla tanışarak ondan hayır ve menfaat göreceğinize,

Ramazan bayramı içinde bulunduğunuzu görmek: Günlerinizin sevinç ve neş’e içinde geçeceğine delildir. (Diğer bayramlar da aynı veçhile tâbir olunur.)

 RÜYADA BAYRAMLIK GÖRMEK: Rüyada bayramlık bir giyecek eşyası aldığınızı görmek: Kendinize şimdilik yeni bir şey yaptıramıyacağınıza,

Çocuklarınıza bayramlık satın aldığınızı görmek: Çoluk çocuğunuzu devamlı surette ihmal etmekte olduğunuza işarettir.

 

(Kaynak: İslami Rüya Tabirleri Ansiklopedisi İmam-ı Nablusi)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.