enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Resimli, Sözlü, Anlamlı, Kısa ve Öz “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun” Mesajları

1 Mayıs, Avustralya’daki işçilerin insani ve daha düzgün koşullarda çalışmak için verdikleri mücadeleler üzerine konu ve kabul edilmiş bir gündür. Emek ve Dayanışma Günü ismiyle kutlanan 1 Mayıs İşçi Bayramı Türkiye’dw 2009 yılında beri resmi tatil olarak kabul edilmiştir.

Resimli, Sözlü, Anlamlı, Kısa ve Öz “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun” Mesajları
1 Mayıs 2023 10:01 | Son Güncellenme: 1 Mayıs 2023 11:36
A+
A-

Ülkemizde acı hatıraları olan ve Kanlı 1 Mayıs veya 1 Mayıs Katliamı, 1 Mayıs 1977 günü Taksim Meydanı’nda kutlanan İşçi Bayramı’nda 34 kişinin hayatını kaybetmesi ve 136 kişinin de yaralanması ile sonuçlanmış ve hala hafızalardan çıkmayan acı bir gündür.

“İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz.”
Hz. Muhammed (s.a.v)

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN

Çalışanların sorunlarının çözüldüğü, beklentilerin karşılandığı, daha huzurlu çalışma ortamlarına kavuşulduğu nice 1 Mayıslarda buluşabilmek dileğiyle Emek Bayramı’nızı kutluyoruz.

Kutlu olsun 1 Mayıs!

Millete hizmet aşkıyla, emeği ve alın teriyle, ülkemizin kalkınmasında büyük pay sahibi olan tüm çalışan kardeşlerimizin ve Esenler Belediyesi’nde birlikte mesai harcadığımız çalışma arkadaşlarımın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ederiz.

Alın teri ve helal kazancın sembolü olan tüm işçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramını tebrik ediyorum. Emeklerinin saygı ve değer göreceği günlerin geleceğinin sözünü veriyorum.

Ekmeğin bu kadar zor kazanılıp, emeğin bir o kadar ucuz olduğu şu zamanlarda, elini harama uzatmadan, helal yoldan ayrılmadan evine ekmek götüren bütün emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlu olsun.

Adaletsizliğin ve eşitsizliğin sona erdiği, emeğin sömürülmediği, aydınlık ve güzel bir dünya düşümüzü gerçek kılmak umuduyla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.


Bu eller emeğin ,
Tertemiz bir hayatın ve alın terinin nişanı.
Emek yorgun , nasırlı olsa da bir çiçeğin saflığında tertemiz ve güçlüdür.
Hayata emeğiyle değer katan , alın teriyle kazanan herkesin günü kutlu olsun .

1 MAYIS EMEK Ve DAYANIŞMA GÜNÜ
KUTLU OLSUN

Emek verilmeden sonuç alınmaz. Alın teri olmadan çıkan işin de gelen başarının da kıymeti olmaz. Yaşamın ağır çarklarını yürekleriyle çevirip dünyamızı zenginleştiren tüm işçi ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun! Her mutlulukta bir emek, bir çaba olduğunu daima hatırlayarak

Ülkemizdeki tüm emekçilerin ve halkımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.

Haksızlığın, eşitsizliğin, adaletsizliğin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit ve adil bir dünyada yaşamak umudu ve mücadelesiyle 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günümüz kutlu olsun.

Emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs’ımız kutlu olsun.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.