enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Resident Evil 4 remake çıkış tarihi: Oyun ne zaman geliyor ve Steam fiyatı ne kadar?

Resident Evil 4’ün, 2005’teki orijinal hayatta kalma korku nişancı oyununun baştan aşağı yeniden tasarlanmış hali ve çok yakında geliyor. İşte Resident Evil 4 remake çıkış tarihi…

Resident Evil 4 remake çıkış tarihi: Oyun ne zaman geliyor ve Steam fiyatı ne kadar?
19 Mart 2023 09:30 | Son Güncellenme: 21 Mart 2023 10:17
A+
A-

Resident Evil 4 Remake çıkış tarihi

Resident Evil 4 Remake, 24 Mart 2023’te başlıyor. Oyun PC, PS5, PS4 ve Xbox Series X|S için yayınlanacak. Resident Evil 4 Remake Nintendo Switch’e gelmiyor.

Resident Evil 4 Remake Steam fiyatı ne kadar?

Resident Evil 4 Remake, Steam platformunda normal sürüm fiyatı 887,29 TL, Deluxe edition sürümün fiyatı ise 1.070,50 TL’dir.

Resident Evil 4 Remake oynanışı

Resident Evil 4 Remake, ikonik oyunu yükseltilmiş görseller ve oynanışla yeniden tasarlıyor. Orijinaline sadık kalan Capcom, genel deneyimi geliştirmek için oyunla ilgili bazı şeyleri değiştirdi. Üçüncü şahıs aksiyon-korku oyunu artık çok daha klostrofobik ortamlar ve artan sayıda düşmanla geliyor. İsteğe bağlı gizlilik, yeni yürütme hareketleri, Ashley için geliştirilmiş yapay zeka, düşmanların parçalanması, daha az QTE ve ek yan görevler gibi bazı oyun değişiklikleri de var.

Satın almadan önce oyunu denemek için Resident Evil 4 Remake Chainsaw Demo’yu tüm platformlarda ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Chainsaw Demo’nun süresi sınırlı değildir, bu da onu istediğiniz kadar oynamanıza ve tam oyunu satın alıp almayacağınıza karar vermenize olanak tanır. Demo, Resident Evil 4’ün başında geçiyor ve Leon’un köyü ilk keşfini anlatıyor.

Resident Evil 4 Remake Chainsaw Demo indirmek için tıklayın.

İşte Resident Evil 4 Remake trailer videosu:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.