enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Redmi Buds 4 Pro, düşük fiyata üstün kalite sunuyor!

Redmi Buds 4 Pro, düşük fiyata üstün kalite sunuyor.

Redmi Buds 4 Pro, düşük fiyata üstün kalite sunuyor!
26 Mayıs 2022 13:29 | Son Güncellenme: 26 Mayıs 2022 11:31
A+
A-

Redmi, Note 11T serisi akıllı telefonlarının ilk modellerini duyurdu ve aynı etkinlikte yeni TWS kulaklıkları Redmi Buds 4 ve Buds 4 Pro’yu biri diğerinden daha premium iki uygun fiyatlı teklif olarak sundu.

Redmi Buds 4 Pro Lansmanı

Buds 4 ve 4 Pro, kulak içi tasarıma sahipken Pro’nun bir sapı vardır. Kullanıcılar herhangi bir kulaklığa basarak çeşitli işlevleri kontrol edebilir. Her iki kulaklık da IP54 sertifikalıdır.

Redmi Buds 4 ve 4 Pro, 10 mm dinamik sürücü ile donatılmıştır ve akıllı AI ayarıyla 35 dB gürültü engelleme sunar. Pro sürümü, HiFi ses kalitesine ve sanal stereo sese sahiptir.

Redmi Buds 4 Pro Lansmanı

Aynı zamanda 43 dB’ye kadar gürültü engelleme sunuyor ve kulaklıklarının rüzgara dayanıklı olduğu söyleniyor. Her iki TWS modeli de çift şeffaflık işlevine sahiptir.

Redmi Buds 4 Pro, 59 ms’lik azaltılmış gecikme işlevine sahiptir. Hem normal hem de Pro modellerde Bluetooth 5.2 bağlantısı desteklenir.

Redmi Buds 4 Pro Lansmanı

Redmi’nin daha yeni TWS kulaklıkları, şarj kutuları ile 30 ve 36 saate kadar özerklik sunar ve kılıfları açılır açılmaz doğrudan cihazlara bağlanabilir.

Redmi Buds 4’ün fiyatı 199 CNY (~ 28 €), Buds 4 Pro’nun fiyatı ise 369 CNY (~ 52 €). Her ikisi de ön sipariş için mevcut ve 30 Mayıs’ta Çin’de piyasaya sürülecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.