enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Ramazan’ın İlk Günü Kastamonu Taşköprü’de Cinayet (1 ölü 2 yaralı)

Ramazan ayının ilk günü Kastamonu Taşköprü Celep köyünden inanılmaz bir cinayet haberi geldi. Jandarma soruşturması devam ediyor.

Ramazan’ın İlk Günü Kastamonu Taşköprü’de Cinayet (1 ölü 2 yaralı)
2 Nisan 2022 15:58 | Son Güncellenme: 2 Nisan 2022 20:21
A+
A-

Kastamonu Taşköprü Celep köyünde çıkan tartışmadan dolayı maalesef 1 ölü 2 yaralı

Taşköprü Postasının haberine göre; Kastamonu Taşköprü ilçesine bağlı Celep köyü Yılınacı mahallesinde evinin önünde tartışmanın büyümesiyle birlikte, vücudunun çeşitli yerlerine kurşunların isabet ettiği Hamdi Bayam olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı olayda S.B. ve A.B. ağır yaralandı.

Yaralılar olay yerine çağırılan 112 acil sağlık ekipleri tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Jandarma olay ile ilgili araştırma başlattı.

Jandarma 1 kişiyi gözaltına aldı

Taşköprü’ye bağlı Celep köyünde meydana gelen ve 1 kişinin ölümü 2 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan olayın ardından Jandarma ekipleri bölgede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı.

Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Hamdi Bayam’ın cenazesi, Taşköprü Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri olaya karıştığı gerekçesiyle 18 yaşındaki Ö.B.’yi gözaltına aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.