enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun (Bayram Mesajları)

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise azaptan kurtuluşa vesile olan, manevi güzelliklerin ve ibadetlerin en üst seviyede yaşandığı mübarek Ramazan ayını daha ihya edip, artık geride bırakarak şükür bayramına kavuştuk. Huzur içinde bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. 

Ramazan boyunca  kardeşlik iklimini, dayanışmayı, kaynaşmayı, yardımlaşmayı hep birlikte yaşadık ve yaşatmaya çalıştık. Ülkemizde, şehrimizde, mahallemizde, akrabalarımızla, komşularımızla, kardeşlerimizle, ihtiyaç sahipleriyle, ekmeğimizi, suyumuzu bölüştük ve dualarda buluştuk.. Ve sonunda, şükür bayramımızı da idrak ediyoruz…

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun (Bayram Mesajları)
20 Nisan 2023 16:03 | Son Güncellenme: 20 Nisan 2023 16:14
A+
A-

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun (Bayram Mesajları)

Toplumsal hayatımızda müstesna bir yere sahip olan dini bayramlar; iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevgi ve hoşgörü ikliminde dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, mutlulukların paylaşıldığı, dostluk ve kardeşlik duygularımızın güçlendiği manevi huzurun zirve yaptığı çok özel günlerdir.

 

İşte bu özel günler için Kastamonu mülki amirleri Ramazan Bayramı mesajı yayınladılar. İşte o güzel mesajlar…

Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın Ramazan Bayram mesajı…

 

“Gönüllere şifa veren duygularla ramazan ayının zenginliğini, dayanışmayı, yardımlaşmayı yaşayarak bayram coşkusunu tek yürek paylaşan milletimiz bugünün potansiyelini yarınlara taşımada büyük bir hassasiyet göstermektedir.

Vatan topraklarımız üzerindeki bağlılığımızın ifadesi olarak sevinçte, kederde bir bütün olan milletimiz; huzur ve güvenin teminatı olan devletimizin işbirliği ile azmin, istikrarın, başarmanın gururunu yaşamaktadır.


Bugün ülkemizde acısını derinden hissettiğimiz doğal afette depremzedelerle bir aile olan, maddi, manevi destekleri ile evlerini paylaşan yardımsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, geleceğimizin teminatı devletimizin temsilcisi olarak depremzede ailelerimizin kısa sürede sağlıkla, huzurla yaşayacakları ortamlara kavuşacaklarına inanıyorum.

Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Gönülden gönüle uzanan vefa yolunda, kadim dostluğumuzu ölümsüzleştiren Türk milletinin, tüm Kastamonulu hemşehrilerimin Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum” dedi

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ın Ramazan Bayramı Mesajı…

 

“Bayramlar, toplumu bir araya getiren, her türlü dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyede yaşandığı, maddi ve manevi kültürümüzün temellerini oluşturan unsurlardan biridir.

Asırlardır barış ve adaletin dünya üzerinde tesis edilmesinde öncülük yapmış büyük bir medeniyetin mirasçıları olarak, geçmişte olduğu gibi, gelecekte de bayramların oluşturduğu bu muazzam ve kutsal duyguları muhafaza ederek, gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile başta üniversitemiz mensupları olmak üzere, sevgili öğrencilerimizin, kıymetli ailelerinin ve bütün İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor; sevgi, saygı ve kardeşlik duyguları içerisinde sağlıklı, mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum” dedi.

 

Kastamonu Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu’nun Ramazan Bayramı Mesajı

“Birlik ve beraberliğimizi perçinlediğimiz, gönlümüzün huzur ile dolduğu 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in ardından sevgi ve muhabbet ile kucaklaşacağımız Ramazan Bayramı’mıza ulaştık.

Bayram sevincini ve Ramazan Bayramı’nın tadını paylaşarak arttırabileceğimizi unutmadan bu bayram da da kimsesizlerimizle kucaklaşmayı, ihtiyaç sahiplerine el uzatmayı ihmal etmeyelim. Bayramların tadını hep birlikte çıkaralım. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı her zamankinden daha da kuvvetlendirelim.

Belediye Başkanı Vidinlioğlu’da Koronavirüse Yakalandı

Her bayram olduğu gibi bu bayram da birbirimize karşı merhametli ve güler yüzlü olalım. Sofralarımızı paylaşalım.

Başta aziz milletimiz olmak üzere tüm İslam âleminin ve hudutları gönül coğrafyalarımızda çizili olan Türk Dünyası’nın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Huzur, barış, kardeşlik ve afiyet içerisinde hep birlikte nice Ramazanlara erişmeyi Cenabı- Hakk’tan niyaz ediyorum” dedi.

Kastamonu Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu,’nun Ramazan Bayramı Mesajı

“Gelişiyle sofralarımıza bolluk ve bereket, zihnimize huzur ve ferahlık katan; gönül dünyamızı bağışlanma, arınma ve takva ile süsleyen Ramazan ayının ardından, Dünya’nın dört bir yanında milyonlarca Müslüman’ın barış, kardeşlik ve muhabbet ikliminde buluştuğu Ramazan Bayramı’na girmiş bulunuyoruz.

 

Biliyoruz ki bayramlar, insanlar arasında birlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma bağlarının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların yerini barış ve muhabbete bıraktığı sevinçleri büyütme mevsimidir.

İnsanın özüyle buluşup asıl benliğine kavuştuğu bu müstesna günlerde varlık sebebimiz olan anne babalarımızdan başlayarak yakın çevremizi, öksüz ve yetimleri, kimsesiz ve ihtiyaç sahiplerini arayarak yüzlerinin gülmesine ve ümitlerinin yeşermesine vesile olmalıyız. Her daim evlerimizin bayramları olan çocuklarımızı sevindirmeli, bu vesileyle manevi iklim kültürünü onlara da yaşatarak bu coşkuyu gelecek nesillere de taşımalıyız.

Bu duygularla Ramazan Bayramı’mızın ilimize, ülkemize, tüm insanlığa huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler; sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle bayramınızı en içten duygularımla kutlarım” dedi.

 

Kastamonu Hanönü ilçe Kaymakamı Emrah Bütün’ün Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı…

“Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.

Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayram günleridir. Bayramlar insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel bir gündür. Bayramlarını sevdiklerinin yanında geçirmek isteyen vatandaşlarımız trafik kurallarına uyarak yolculuk yapmasını ve herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları konusunda trafik kurallarına uymalarını hatırlatırım.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün Hanönülü hemşerilerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

 

İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar’ın Ramazan Bayramı Mesajı

“Bolluk, bereket ve huzur ikliminin doyasıya yaşandığı, rahmet, mağfiret ve cömertliğin zirveye ulaştığı bir Ramazan ayını daha geride bırakarak; birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma ikliminin oluşmasına vesile olan Ramazan Bayramı’na huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar; insani, vicdani ve dini güzelliklerin birlikte paylaşıldığı, beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının en güzel örneklerinin sergilendiği, dargınlıkların ve küskünlüklerin unutulup, herkesin kucaklaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Mübarek Ramazan Bayramı’nın; ülkemize, milletimize, İslam alemine ve Tüm dünyaya barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan diliyor, İnebolu’lu hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.