enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Ramazan Ayımız Mübarek Olsun (Ramazan Ayı Mesajları)

11 Ayın Sultanı Ramazan ayının başlamasıyla Kastamonu mülki amirleri birer mesaj yayınladılar. İşte o mesajlar

Ramazan Ayımız Mübarek Olsun (Ramazan Ayı Mesajları)
23 Mart 2023 10:30 | Son Güncellenme: 23 Mart 2023 10:35
A+
A-
Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın Ramazan ayı mesajı…
 Gelişi ile değerlerimizin büyük bir inançla yaşandığı  Ramazan Ayı  manevi huzuru ile en güzel meziyetlerimizin hep birlikte paylaşılmasına ve inananların  mükafatlandırılmasına vesile olmaktadır.
 Bu kutlu aylarda kendimize, ailemize, topluma karşı olan sorumluluklarımız ve devletimizin tüm insanlığa uzanan eli ile oluşan  gönül birliğimiz,  geleceğimize yapılan en büyük yatırımdır.
 Türk Milleti olarak en büyük zenginliğimiz sevinçte kederde tek yürek olmak ve doğal afetlerde aynı çatı altında birleşerek,  aynı duyguları paylaşmaktır. Ülkemizde yaşanan doğal afetlerde  gönüllü olarak görev alan tüm vatandaşlarımıza teşekkür  ediyor,  depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Vali Avni Çakır; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı Yayınladı

  Bugün çıktığımız bu faziletli ibadet yolunda hep birlikte icra ettiğimiz mübarek Ramazan Ayının;   vatanımızın bütünlüğüne, milletimizin birliğine, devletimizin bekasına vesile olması temennisiyle, ülkemizde huzur içinde geçen   bu atmosferin tüm yaşantımıza yayılarak  mutluluk ve sağlık getirmesini  diliyorum.
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu‘nun Ramazan ayı mesajı…

Sadece ekmeğimizi, suyumuzu değil sevgimizi ve kardeşliğimizi de paylaşacağımız 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayını karşılamanın mutluluğu ve gönül huzurunu hep birlikte yaşıyoruz.

Paylaşmayı ve dayanışmayı en üst seviyede yaşayacağımız mübarek Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerimizin daima yanında olacağız. Evliyalar diyarı Kastamonu’muz Ramazan ayında da birliği ve beraberliğiyle örnek olacaktır.

Belediye Başkanı Vidinlioğlu’da Koronavirüse Yakalandı

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif ilimiz, Milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

Bu mukaddes ayda Rabbim’den niyazım; barış ve kucaklaşmanın her tarafta hakim olmasıdır. Kıymetli hemşehrilerim mübarek Ramazan ayınızı manevi nimet ve güzelliklere vesile olması dileklerimle tebrik ediyorum. Rabbim tuttuğunuz oruçları ve yapacağınız ibadetleri kabul buyursun dedi.

Kastamonu Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu’nun Ramazan ayı mesajı…

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni içerisinde barındıran başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise kurtuluş olan Ramazan, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olmaya başladığı mukaddes bir aydır. Oruç ibadetimizi eda ettiğimiz bu ay, aynı zamanda yardımlaşma ve dayanışma, birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği müstesna bir zaman dilimidir.

Tüm ülkemizi derinden yaralayan 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen asrın felaketinin yaralarını sarmaya çalıştığımız bu günlerde böylesi yıkıcı felaketlerin bir daha yaşanmamasını diliyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

   Güzelliklerle dolu olan bu rahmet ve mağfiret ayında kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden huzur ve saadeti eksik etmemesini; bizleri dostluk, barış ve kardeşlik duygularının hâkim olduğu nice güzel günlere kavuşturmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan ayını kutluyor; bu mübarek ayın tüm insanlık için hayırlar getirmesini diliyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.